Co přinesl tento týden v Ulici? Kaštanovu nehodu, Jakubovu opileckou scénu i Evženův překvapivý návrat

Co přinesl tento týden v Ulici? Kaštanovu nehodu, Jakubovu opileckou scénu i Evženův překvapivý návrat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice zažila vskutku vzrušující týden plný nečekaných zážitků a překvapení. Irena se nechala přesvědčit k odletu za Radovanem, Iva při couvání zranila Kaštana, Jakub se opil a udělal Karle scénu. Nic z toho však nebylo tak ohromující jako Evženův náhlý příjezd! Proč už nechce být v Austrálii?

Irena chce dítě, rozhodla se letět do Peru

Irena tento týden učinila překvapivé a velmi příjemné zjištění – ještě není pozdě na to, aby měla dítě. Celý život se o to marně snažila a najednou jí lékař oznámil, že teď nastala příznivá situace. Pokud ale touží otěhotnět, měla by si pospíšit, protože biologické hodiny tikají. Irena byla postavena před velké dilema. Buď by mohla okamžitě odletět do Peru za Radovanem a založit s ním vytouženou rodinu, anebo zůstane doma a povede dál školu, která jí až dosud byla vším. Naštěstí zasáhla kamarádka Magda a přesvědčila Irenu, aby popadla příležitost za pačesy.

Když se ukázalo, že i Radovan po dětech touží, nebylo nad čím váhat. Irena začala konat přípravy na svůj dlouhodobý odjezd. Vedením školy pověřila perspektivního, ale nepříliš zkušeného Prokopa. Tím poněkud rozčarovala kolegu Kalinu, jenž by na tak důležité pozici viděl raději Boženku.

Iva srazila Kaštana autem, teď ho musí masírovat

Iva si jako řidička nikdy příliš nevěřila, alespoň ne za volantem velkých dodávek. Tenhle týden musela do jedné usednout a malér na sebe nenechal dlouho čekat. Ve snaze důstojně zaparkovat srazila k zemi Kaštana. Zpočátku si to hrozně vyčítala, vždyť mu koneckonců mohla vážně ublížit! Potom ale ten starý hypochondr, jemuž se dohromady nic nestalo, začal zneužívat Iviny dobroty a výčitek. Vítek mu nabídl pět tisíc korun jako odškodné a věřil, že tím bude záležitost uzavřena. Kaštan ale usoudil, že potřebuje pravidelné masáže. Začal za Ivou docházet bez předchozí domluvy a obtěžoval ji i doma u večeře. Nehledě na četné SMS zprávy, kterými ji zasypal. Jak dlouho bude mít Iva trpělivost vycházet mu vstříc?

Jakub byl jako utržený ze řetězu! Opil se a obtěžoval Karlu

Jakub si usmyslel, že vztah s Karlou prostě plavat nenechá. Začal častěji navštěvovat krámek, odkud měl nerušený výhled na ulici a mohl svou milovanou tajně pozorovat. Kromě toho obnovil vztah se členy její rodiny. Dokonce zkoušel zapůsobit na Gábinu.

Jakub se příšerně opil, TV Nova

Zahrál před ní divadlo na zoufalého nešťastníka a prosil, aby mu s Karlou domluvila schůzku. Gábina ho odmítla, a to byla v jistém smyslu poslední kapka. Jakub se příšerně opil a bez pozvání se vecpal do Karlina bytu, kde byl toho času i Mára. Právě on nakonec zřízeného Jakuba odvezl do ateliéru. Dalšího dne se Jakub sice přišel omluvit, ale neodolal pokušení a pokusil se Karlu svést. Naštěstí ho přemohla a vyhodila.

Evžen dal sbohem Austrálii – definitivně

Tento týden se také nečekaně vrátil Evžen! Blanka bude muset veškeré dosavadní plány a přípravy na cestu do Austrálie pohřbít, protože on už zpátky nepoletí. Rozhodl se zůstat v Praze natrvalo, protože tam daleko, na druhém konci světa, se cítil vlastně hrozně osamělý. Neměl si na farmě ani s kým popovídat a sám sebe se ptal, proč tam vůbec je. Co mu to dává? Pochopil, že jeho místo je ve staré dobré ulici. Mohlo by však být i vedle Blanky?

Zdroj článku:
  • autorský text