Telefonní číslo v tomto netflixovém filmu vede k zajímavým sexuálním nabídkám

Telefonní číslo v tomto netflixovém filmu vede k zajímavým sexuálním nabídkám
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Netflixovém filmu „K zemi hleď“ hraje Leonardo DiCaprio astronoma, který varuje celý svět o nebezpečném meteoritu. Číslo, kterým je ve filmu pojmenována kometa, je ve skutečnosti linka vedoucí k telefonnímu sexu.

Netflix a telefonní čísla

Náhodné telefonní číslo již Netflixu jednou způsobilo rozruch, a to ve „Hře na oliheň“. Jeden Jihokorejec zažil telefonní terorismus, protože jeho číslo bylo náhodou uvedeno na vizitce v seriálovém hitu. Původně vymyšlené číslo překvapivě existovalo a patřilo skutečné osobě. Nyní se historie v podobné podobě opakuje s novým filmem na Netflix „K zemi hleď“.

Vtipná náhoda tentokrát ale nemá pro nikoho žádné negativní důsledky. Příběh začal 31. prosince, kdy zvědavý uživatel Twitteru vytočil telefonní číslo, na kterém postava Leonarda DiCapria Dr. Mindy ve filmu poukazuje. Ve filmu hraje DiCaprio astronoma, který má pomoci informovat americký lid o všech otázkách o blížícím se konci světa. Lidi, kteří se o tom chtějí dozvědět více, mají vytočit číslo komety 1-800-532-4500.

Náhoda?

Uživatel Twitteru byl ohromen, když se toto číslo ve skutečnosti ukázalo jako sexuální linka. Následně se zeptal na sociální síti, jestli to zkusil i někdo další, a skutečně to tak je. Experiment zopakovalo desítky diváků a každý uslyšel stejný vygenerovaný hlas:

Vítejte na nejžhavější lince Ameriky, sexy ženy čekají, aby s vámi mohli mluvit."

Otázka teď zní: Udělal to režisér naschvál? Zastává Adam McKayne názor, že sex po telefonu by mohl být prostředkem proti klimatickému riziku? Managment mlčí. Jisté je jen to, že Netflix má znovu zajímavé velikonoční vajíčko týkající se telefonního čísla ve fiktivním světě.

 

Zdroj: