Survivor Česko & Slovensko: Hra poodhalila alfa samici i hodně zajímavého hráče, který rád riskuje

Survivor Česko & Slovensko: Hra poodhalila alfa samici i hodně zajímavého hráče, který rád riskuje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Velké a vlastně první tajemství poloviční individuální imunity už není úplně tajemstvím. Kmeny dostaly posilu a Lovcům stále chybí operní pěvec. Přichází první souboj o kmenovou i individuální imunitu a první odchod ze hry, který nikoho až tak moc nepřekvapí.

Pirát z kmene Titánů sice budí dojem drsného chlapíka, ale stejně jako Verča z druhého kmene, měl potřebu se alespoň někomu svěřit se svou herní výhodou ve formě poloviční imunity. Pirát se svěřil Mártymu a zřejmě si tak chtěl získat u svého spoluhráče důvěru. Také mu barvitě popsal, jak se bezúspěšně a tajně snažil hledat druhou polovinu imunity. Pirát už se svěřil i Yenifer, která si pomalu začíná budovat ve svém společenství silné postavení a zatím to vypadá, že má velice dobře karty rozehrané hlavně u mužské části kmene. Jejího začínajícího dominantního postavení si už všimly ostatní ženy a bude to nejspíš na nich, aby se rozhodly, zda se pokusí nejambicióznější hráčku podpořit nebo eliminovat.

U Lovců se Tomáš, Verča, Niky a Filip schází, aby se vzájemně oťukali a pouvažovali o tom, jak by jim aliance mohla usnadnit přežití ve hře.

Špatně česky mluvící Jack od Lovců vyvolá úplně zbytečný konflikt kvůli chrápání a tím na sebe zbytečně strhává pozornost ostatních. Jeho znalost jazyka není nejlepší a ostatní usoudili, že si některé věci spíš domýšlí a špatně chápe. Jack si na kameru stěžuje, že si s mladšími spoluhráči moc nerozumí.

Soutěž o kmenovou imunitu

V polovině soutěže se zapojují do hry nově příchozí hráči. Ráchel a Jakub se přidávají k Lovcům, Radek a Kateřina k Titánům. Mají výhodu, protože je chrání imunita pro první kmenovou radu, která se blíží.

Z první hry o imunitu odchází jako vítězové Lovci a odnáší si i fazole a olej. Titáni ještě stále nedokázali rozdělat oheň.

Titáni bojují o individuální imunitu

Jako první při hře postavené na soustředění a zručnosti vypadává Ornela. Ta se nezapojila ani do hry o kmenovou imunitu, protože byla vyřazená, aby vypárovala nemocného Michala. Moc oblíbená asi není a už čtvrtý den o ní mluví jako o možné adeptce na duel, protože se na ostrově necítí dobře. Náhrdelník individuální imunity si odnáší Mikýř.

Pátý den se slaví u Titánů narozeniny

Třicátiny oslavuje Mikýř a tajně si domluví se Sebastianem malé překvapení na kmenové radě. Adéla z chování ostatních pochopila, že její „nevyčnívání“ ostatní pochopili jako lenost a může čekat, že ji kmen bude nominovat. Yenifer to před ní ani neskrývala. Málo se snažila, a tak s tím přece musela počítat.

Hlasování nebylo tedy moc velkým překvapením. O to se postaral až Mikýř, který předal svou individuální imunitu Sebastianovi, aby se mohl od něj nechat jmenovat do duelu. Chtěl asi ostatním ukázat, že je skutečný hráč a nechce hrou jen proplouvat. Možná má políčeno na rekordní počet duelů.

Duel byl zaměřený na skládačku a Adéla nebyla úplně bez šance. Kdyby místo sebelítosti více přemýšlela nad hrou, měla šanci vyhrát. To se však nestalo.

Zdroje článku: