Survivor Česko & Slovensko 2023: K partě vyhladovělých soutěžících se přidali čtyři odpočinutí a sytí nováčci

Survivor Česko & Slovensko 2023: K partě vyhladovělých soutěžících se přidali čtyři odpočinutí a sytí nováčci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Survivor je stále plný překvapení. Přestože už se minule šeptalo o nových tvářích, až teď je jasné, že jsou rovnou čtyři. Jak je přijmou kmeny? Určitě největší překvapení zažije Petr Havránek, když se před ním objeví starý známý ze show Love Island.

A stejně jako tam, tak i v této hladové show to nemají nováčci moc snadné. Nikdo se na ostrově nechce o malé příděly jídla ještě více dělit, a navíc odpočinutí a nasycení soutěžící mohou vyhladovělou partu, která pravidelně čelí v noci chladu a dešti, trochu podráždit.

Martin Kulhánek (29) je původně svářečem, ale potom zjistil, že být celebritou je větší zábava, a tak se přihlásil do první žhavé show Love Island a tam si našel Lauru. Jako pár zvítězili a vyfoukli tak cenu Petrovi Havránkovi s partnerkou. Teď dostal možnost předvést, že Petra porazí i v jiných disciplínách.

 Když jsem letěl na Kanáry, chtěl jsem být sám sebou, chovat se přirozeně. V Survivoru to asi nejde. Snažit se vyjít dobře s každým, rovná se sebevražda. Přiznám se, že trošku se bojím, zda se dokážu přenastavit. Nebojím se hmyzu, hladu, ale bojím se, že budu muset intrikovat a domlouvat se za něčími zády,

říká Martin

Martin o sobě tvrdí, že je zručný a není ten typ, co v rukách drží jen svůj telefon. S partnerkou opravili byt a po jeho prodeji si koupili dům na Slovensku. To by se mu mohlo na ostrově hodit, když střechou pořád zatéká.

Do této reality show se přihlásil poté, co loni sledoval Nathana a říkal si, že by to chtěl zkusit. Partnerka ho podpořila a je rád, že to vyšlo.

nový soutěžící Kristian, zdroj: TV Nova

Dalším adeptem na kokosovou dietu je Kristian Kundrata (26) z Banské Bystrice, který je obchodním zástupcem. O účast už usiloval i loni, ale nevyšlo mu to. Věřil, že se mu vyplatí vytrvat a konečně to vyšlo. Svou úspěšnou účastí si chce vyřešit vztah s otcem.

 Vždycky jsem měl trochu prořízlou pusu, co se týče komunikace s ostatními lidmi a nedělá mi to problém. Dříve jsem pracoval jako číšník, pak v době lockdownů nějakou dobu také v realitce a teď jsem pracoval jako obchodní zástupce. Takže jsem byl s lidmi ve styku na denní bázi a mohu říct, že mám na ně i dobrý odhad. To mi myslím, že může hodně pomoci, co se týče i vztahů v kmeni a v té sociální hře, kterou považuji za zásadní. A samozřejmě neopomíjím i fyzickou kondici. Už více než tři roky pravidelně cvičím a běhám, takže i po této stránce jsem myslím na soutěž dobře připraven,

říká sebevědomě Kristian.

Věří, že diváky bude bavit, protože je soutěživý, vtipný a chce se stát lídrem.

studentka Pavlína, zdroj TV Nova

Ženská posila Pavlína Sigmundová (23) je studentkou marketingu a pochází z Drnovic. Věří, že dokáže své názory prodat ostatním a nebojí se být ve vůdčí pozici. Tvrdí o sobě, že dává přednost čestnosti a spravedlnosti a vždy se staví na stranu slabších. Má za sebou účast v té podivné hrané reality show Praha – den & noc. Snad nezískala dojem, že ji to připravilo na pobyt v Dominikáně.

Fyzicky a psychicky jsem připravená, ale uvidíme, zda mi kondice a vytrvalost vydrží. Je to ale asi hodně o nastavení v hlavě. Když se člověk rozhodne, že si pro vítězství jde a nebojí se toho, tak může vyhrát. Jsem z vesnice. Na hodně věcí jsem připravená. Nebojím se ničeho. Neštítím se žádných zvířat. Založit oheň, vařit nebo chytání ryb by pro mě neměl být žádný problém,

 říká Pavlína.

Pavlína tvrdí, že je lidská a empatická. Ráda si odpočine od telefonu a moderních vymožeností. Trochu jí vadí, že nebude mít možnost vyvracet divákům špatné dojmy z jejího působení na ostrově. Chybět ji bude rodina.

studentka Barbora, zdroj: TV Nova

Trojici odvážných mušketýrů doplní Barbora Krčálová (21) z Vranova nad Dyjí. Studentka práv si chce zkusit také trochu dobrodružství. Štěstí zkouší i v modelingu a účastnila se soutěže Miss Top ČR. Chce si něco prožít, než dostuduje. Předpokládá, že potom už nebude mít čas.

 Myslím si, že nikdo nemůže být před touto soutěží zcela připraven. Řekla bych, že ta zkušenost je nakonec téměř nepředvídatelná. Horší než místní podmínky, pro mě bude odloučení od přítele. Nikdy jsem bez něj nebyla takhle dlouho pryč. I když mu budu určitě chybět, tak mě podpořil v rozhodnutí přihlásit se do Survivoru, 

říká Barbora.

Barbora se těší, že zažije něco nového. Věří, že stejně jako budoucí profese, je soutěž založená na komunikaci a schopnosti si umět něco vyjednat. Co považuje za obtížné, je izolovanost od okolního světa, kdy soutěžící netuší, co se děje ve světě.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • autorský článek