Survivor Česko & Slovensko 2023: Hrdinům leží v žaludku Pítr a Andrea, u Rebelů Adam tuší, že musí získat další imunitu

Survivor Česko & Slovensko 2023: Hrdinům leží v žaludku Pítr a Andrea, u Rebelů Adam tuší, že musí získat další imunitu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kmeny už se vzpamatovaly z představení na kmenovce. Hrdinové jsou přesvědčeni, že Jirkovi regulérně přeskočilo. Podle Tomáše hrál hru od první minuty a šlo mu to. Rebelové se zmiňují, že po odchodu Tomáše mu došlo, že už není v nejsilnější alianci a začal se tak sžírat, že ho emoce odrovnaly.

Ať je to, jak chce, je dobře, že je pryč. (Pozor spoiler!) Dostával zbytečně moc prostoru a kdyby se dožil sloučení, bylo by to ještě horší. Rebelové by se teď ze všech sil měli snažit zbavit se Adama a Žanety. Důvod je jasný a není to proto, že by to byli poslední lidé z aliance, která ještě nedávno byla tou silnější. Pokud někdo z nich přežije do sloučení kmenů, okamžitě opět skočí pod vedením Tomáše. Je docela možné, že to udělá i Martin, který od začátku říkal, že se bojí, a proto se přidal na stranu Tomáše. 

Zdroj: TV Nova

Tomáš mezitím může upevnit vztah s Pepou a Matějem a pokud by se po spojení setkal s Žanetou, Adamem (a možná i s Martinem), měl by velice silnou podporu.  

U Rebelů všichni berou jako šéfa větší aliance Johanku, ale ona nemá ambice být vůdcem. Hodně falešně působí Žaneta, která Johance leze do zadku, ale za zády o ní na kameru řekla, že je hysterka. A vypadalo to, že se z toho raduje. Kulhy si myslí, že kdyby měl Adam imunitu, nejspíš by Rebelové do dalšího duelu poslali jeho.  

Matěj od Hrdinů si pochvaluje, že mají teď tak silnou pozici, že až do sloučení s přehledem budou vyhrávat. Nebyl daleko od pravdy. 

Zdroj: TV Nova

První soutěž o odměnu 

Ve hře byla party u bazénu a bohatým občerstvením. Nosily se kostky z moře, po kterých se přešlo po písku a sestřelovaly se kostky. Rebelové sice měli domluvenou strategii, ale jak správně popsala Johanka, všichni kluci se chtěli předvést, jak jsou nejlepší, takže vznikl velký chaos a Rebelové odcházeli s drtivou porážkou. Hlad už ani neřeší. Zvykli si.  

Po Jirkově odchodu si kamery oblíbily Adama, takže během jedné epizody bude neustále opakovat, že musí vyhrát individuální imunitu, aby zůstal ve hře. Rebelové budou mít s Adamem problém. I kdyby se jim podařilo ho poslat do duelu, nemají moc možností, koho proti němu postavit, aby byl schopný ho porazit. Žaneta někdy také v soutěžích moc nezáří. Potom je tu Kulhy, ale to budou zase riskovat, že se zbaví hráče, který je ještě v dobré kondici. Mohl by ho porazit možná i Martin, ale to by záleželo na disciplíně. Je tedy docela slušná pravděpodobnost, že by se Adam z duelu vrátil. 

U Hrdinů Matěj s Pavlínou řeší, že by v případě duelu měl jít Pítr a Andrea. Rozhodně se jich chtějí zbavit do sloučení kmenů. Nikoho ale nenapadá, že by museli prohrát v souboji. A to by měli udělat co nejdříve, protože pokud budou Rebelové stále prohrávat, bude to trochu předvídatelná nuda a mohlo by se stát, že dojde ke spojení kmenů kvůli oživení děje už hodně brzy. 

Druhá soutěž o odměnu 

Tentokrát to v parkuru a v házení na terč Rebelům šlo. Hrálo se o koblihy, kávu a video vzkazy z domova. Asi nejvíce potřeboval nějakou morální vzpruhu Kulhy, kterému je hodně smutno. Jenže zase vyhráli Hrdinové, ale spíše měli Rebelové smůlu, než že by byli horší.  

A tak se konečně Pítr dočkal vzkazu od Gábiny a nemusí být vystresovaný z toho, že se jí nelíbí až moc důvěrný vztah, který má s Andreou. Nebo možná Gabča chtěla být v televizi a Pítr to schytá až doma. 

Zdroj článku:
  • autorský text