Survivor Česko & Slovensko 2023: Hrdinové a Rebelové už si zvykají na život v džungli

Survivor Česko & Slovensko 2023: Hrdinové a Rebelové už si zvykají na život v džungli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvacet statečných ze dvou kmenů už se zabydluje na svém území a staví přístřešky, které je alespoň částečně ochrání před rozmary počasí. Kromě toho se také musí naučit rozdělávat oheň s pomocí křesadla nebo si ulovit nějakou rybičku, když zrovna není na dosah žádný kokos.

A už za pár dní můžeme sledovat, kdo dokáže nejlépe zvládnout hlad, stesk po domově a noční chlad. Zajímavé bude sledovat, kdo se stane vůdčí osobností, kdo spíše vsadí na masku šedé myšky, která na sebe nechce hned od začátku upozorňovat. Která strategie bude asi nejlepší, férovost anebo lest.

Kmen Hrdinů je plný lidí, kteří už v životě něco dokázali a většinou museli i někdy riskovat. Některým to přineslo popularitu, po které toužili anebo si splnili jen své sny.

Proti nim bude stát kmen Rebelů, kterému také odvaha nechybí a pokud si dobře hru rozehraje, možná se i jeho příslušníci obklopí davy fanoušků a posunou se v životě ke svým snům.

Už loni jsme se přesvědčili, že každý den přináší nové výzvy a stát se může úplně všechno. Od zranění na těle i na duši, až po změnu kmene a budování svého zázemí zase od nuly.

kmen Rebelů, zdroj: TV Nova

Rozhodně bude zajímavé sledovat, jak se jejich povahy projeví a touto podívanou nás opět provede Ondřej Novotný, který je obrovským fanouškem této show a prožívá s partou dobrodruhů jejich radosti i zklamání.

K Rebelům patří i Tomáš Weimann (33), trenér skateboadingu, který o sobě tvrdí, že má sklony k extrémismu a věci dělá na maximum. Další posilou je Žaneta Skružná (23), která asi svou profesi vizážistky na ostrově neuplatní. Žaneta je znuděná životem a chce zažít nějaké velké dobrodružství. Už to, že nebude mít svých 6 jídel denně, je pro ni malou výzvou. Jen o rok mladší atletka Tereza Schejbalová má úplně jiné důvody, proč se ocitla na ostrově. Pobyt chce využít k detoxu od digitálních technologií a být nějakou dobu bez sociálních sítí. Technik Martin Konečný (45) tvrdí, že hlad mu nevadí, protože často přes množství aktivit ani v běžném životě nemá čas se najíst. Spíše má obavy, že se ho ostatní budou chtít zbavit kvůli věku.

kmen Rebelů, zdroj: TV Nova

Ondřej Novotný

Moderátor Survivoru ho označuje za zajímavý sociální experiment, který se přizpůsobuje době a když je dobře udělaný, je stále plný novinek a zábavy.

Svou pozici moderátora by za tu soutěžní nechtěl měnit, ale samozřejmě o účasti také přemýšlel.

A jakou má radu k vítězné strategii?

Každopádně důležité je vycházet s lidmi, ale také nevyhrát vše, a hlavně naslouchat a poslouchat,

radí Ondřej.

Fyzickou kondici nebere za tak důležitou, i když samozřejmě určitou roli hraje. Kdo nepomáhá kmenu získávat body z fyzicky náročných soutěží, není pro kmen nepostradatelný. Ale za mnohem důležitější a rozhodující považuje schopnost vyjít s lidmi, které by člověk v normálním životě třeba ani nechtěl potkat.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • autorský článek