StarDance 2023: Nemotorný medvěd jde dál, soutěž překvapivě opouští Marek Adamczyk

StarDance 2023: Nemotorný medvěd jde dál, soutěž překvapivě opouští Marek Adamczyk
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes byl taneční večer v rytmu filmových melodií a bylo se na co koukat. Dostali jsme se do animované pohádky, zalétali jsme si s Top Gunem a prožili romantický příběh s Legendou o vášni nebo s Fionou a princem Krasoněm.

Dnes se porotci v hodnocení drželi trochu zpátky, a tak se objevila jen jediná desítka. Tu si odnesl pár Darja Pavlovičová a Dominik Vodička. Ten v kostýmu Krasoně naprosto očaroval Marka Ebena. Pár předvedl waltz na známou píseň Fairytale z oblíbeného filmu Shrek. Jen Shrek zůstal doma v bažinách, nejspíš hlídal malé zlobříky. Zaskočil za něj Krasoň a byla to nádherná podívaná plná ladných pohybů a romantických emocí. Darja si oblékla zelené splývavé šaty a Dominik nezapomněl na korunku. Pár si tak vytančil 28 bodů.

Ani dnes si svou pověst nadané tanečnice nepokazila Iva Kubelková, která s Martinem Práglem předvedla krásný waltz na skladbu The Ludlows ze smutného příběhu Legenda o vášni. Už tradičně Iva vynesla slušivé elegantní šaty. Porota páru nadělila jen o bod méně než nejúspěšnějšímu páru. Dcery Ivy Kubelkové se neubránily dojetí.

Eva Adamczyková si pro dnešní večer nasadila výraznou zrzavou paruku a s tanečním partnerem Jakubem Mazůchem se pustila do tanga na skladbu z její oblíbené animované pohádky Rebelka. Její partner se oblékl ve skotském stylu, a hlavně se řešilo, zda je „naostro“.

Tango bylo k vidění i u páru Josef Maršálek a Adriana Mašková. Maršálek se dvakrát ohnul, což byl určitě pokrok a porota byla nadšená. Za tanec na píseň Red Right Hand ze seriálu Gangy z Birminghamu si odnesli sice jen 22 bodů, ale cukrář má silnou diváckou základnu, takže i kdyby tanec jen prostál uprostřed parketu, nemusel by se o postup bát.

Nejméně bodů si vytančily páry Marek Adamczyk s Lenkou Norou Návorkovou a Vavřinec Hradilek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou. Porota oběma tanečníkům vyčítala, že vypadli z rytmu a Chlopčík dokonce Hradilkovi za jive na píseň I'm Still Standing z animovaného filmu Zpívej dal pouhé tři body. Na rozdíl od Marka Adamczyka, si kajakář Hradilek zachránil krk hlasováním diváků.

Marek Adamczyk se tak se soutěží rozloučil stylovým tancem. Jive předvedl na píseň Danger Zone z akčňáku Top Gun.

Zdroj článku:
  • Autorský text