StarDance 2023 je pro amatérské tanečníky životní výzvou

StarDance 2023 je pro amatérské tanečníky životní výzvou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marek Adamczyk se těší na sambu a rumbu, ale všem by chtěl vytřít zrak valčíkem. Jeho žena spoléhá na to, že porotě sem tam nějaký ten špatný krok unikne. Jako rázná a průbojná sportovkyně má obavy, že bude mít problém s pomalými a ladnými pohyby. Právě ladnost má jako eso v rukávu David Prachař.

Taneční pár Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti

Zpěvačka Tereza Mašková je díky své barvě vlasů nepřehlédnutelná. Je absolventkou konzervatoře a má za sebou úspěchy v pěveckých soutěžích. Zpívá od pěti let, a tak trémy se bojí spíš u akrobatických součástí tanců. Tereza nazpívala titulní píseň pro fantasy film Princezna zakletá v čase a aktuálně alternuje hlavní roli v muzikálu The Bodyguard v Hudebním divadle v Karlíně. Narozena je ve znamení Berana.

Daniel Kecskeméti je tanečník, trenér, choreograf. Může se pyšnit titulem Mistr České republiky do jedenadvaceti let ve standardních tancích. Jako choreograf se mimo jiné podílí i na krasobruslařských sestavách. Narozen je ve znamení Ryb.

Tereza Mašková
Tereza Mašková | Zdroj: Konariková / © Česká televize

Jaký byl váš dojem z prvního společného setkání?

Tereza Mašková: Jsem spokojená. Je ve mně takový zvláštní pocit nervozity. Viděli jsme se poprvé a ještě nevím, co všechno si můžu na Daniela dovolit, jak s ním komunikovat. Byl ve mně stres, obavy a zároveň nadšení a radost. Myslím si, že bychom mohli mít podobný smysl pro humor. Uvidíme, až se víc poznáme.

Daniel Kecskeméti: První dojem byl velmi dobrý. Viděli jsme se spolu zatím jen pár minut a mám z toho setkání dobrý pocit, cítím dobrou energii. Myslím, že to bude super.

Taneční pár Richard Krajčo a Dominika Rošková

Krajčo a Rošková
Krajčo a Rošková | Zdroj: Křepelka / © Česká televize

Richard Krajčo je muž, který začínal jako zpěvák a frontman skupiny Kryštof. Táhlo ho to k herectví, a tak je dnes už uznávaným divadelním, filmovým i televizním hercem. Zahrál si například v seriálech Vraždy v kruhu a v minisérii Vysoká hra. Výraznou roli měl i v populárním seriálu Hraběnky. Diváci si ho pamatují také z filmů Sametoví vrazi, Křídla Vánoc nebo Mareš a Hrubeš jsou kamarádi do deště. V mládí se věnoval fotbalu a několik let moderoval hudební pořad Medúza. Narozen je ve znamení Blíženců.

Dominika Rošková je tanečnice, která se účastnila posledních tří ročníků slovenské obdoby soutěže StarDance. Dvakrát skončila stříbrná a jednou pátá. Je vícenásobnou medailistkou z Mistrovství Slovenska v latinskoamerických tancích. S vyznamenáním absolvovala Národohospodářskou fakultu Ekonomické univerzity v Bratislavě. Je ekonomickou analytičkou. Narozena je ve znamení Střelce.

Richard Krajčo
Richard Krajčo | Zdroj: Čepela / © Česká televize

Jaký byl váš dojem z prvního společného setkání?

Richard Krajčo: Podle výšky jsem měl mezi letošními tanečnicemi tři favoritky a Dominika byla jednou z nich. A tak jsem rád, že budeme tančit spolu. Budeme takový mezinárodní pár. Mám slovenštinu rád. Myslím si, že mě budou bavit konfrontace s Dominikou, které se budou týkat mých tanečních kroků. A zapamatoval jsem si, že mi při seznámení řekla: „Je to jako rande naslepo, trošku.“

Dominika Rošková: S taneční soutěží na principu StarDance už mám ze Slovenska své zkušenosti, ale přiznám se, že jsem na pražském seznamování se s tanečním partnerem byla velmi nervózní. Celé to bylo opravdu velmi napínavé. Pocit z toho, že je mým tanečníkem Richard, mám výborný. V koutku duše jsem doufala, že to bude on. Je mi sympatický. Měla jsem dva adepty, ale Rišo byl na prvním místě.

Zdroje článku:
  • Press kit ČT,
  • Autorský text