Seriály natočené na motivy komiksů, které si zaslouží vaši pozornost. Viděli jste je všechny?

Seriály natočené na motivy komiksů, které si zaslouží vaši pozornost. Viděli jste je všechny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Komiksy se v dnešní době stávají čím dál populárnějšími, a to nejen v papírové podobě, ale i na filmovém plátně. S tím samozřejmě přichází i spoustu komiksových seriálů a my se teď zaměříme na některé z těch nejlepších, které rozhodně stojí i za vaše zhlédnutí.

Daredevil - 87 %

Daredevil od Marvelu je známým a oblíbeným komiksovým seriálem, který nezobrazuje jen tak obyčejného superhrdinu. Zdánlivě obyčejný právník Matt Murdock, který se v noci stává Daredevilem, totiž v dětství přišel kvůli nehodě o zrak a nyní je slepý. I beze zraku však získá super schopnosti, díky kterým může chránit své město před zločinem. Přesto, že řadu newyorských čtvrtí obývají nebezpečné gangy a zločinci, jde také o domov mnoha nevinných lidí. A proto se do ulic vydává právě Daredevil, kterého nemůže zastavit ani jeho vlastní handicap.

Všechny 3 série jsou dostupné na Netflixu.

Umbrella Academy - 79 %

Tento dobrodružný a akční, ale zároveň komediální seriál pobaví a nadchne snad každého. Vypráví příběh o nesourodé skupince superhrdinů zvané Umbrella Academy. Celý příběh se odehrává v alternativním světě a našli byste v něm řadu zajímavostí a anomálií. Neobyčejných je totiž také našich 7 superhrdinů, kteří se narodili náhodným ženám bez jakýchkoliv známek těhotenství. Do své péče di je vzal přísný Sir Reginald Hargreeves, který jim pomáhá své schopnosti ovládnout a vysílá je na všelijaké mise. Náš příběh však začíná až, když se už jako dospělí sejdou na Hargreevesově pohřbu. A potom se teprve budou dít věci.

Třetí série by na Netflixu měla vyjít už letos.

Zdánlivě obyčejný právník Matt Murdock, který se v noci stává Daredevilem, totiž v dětství přišel kvůli nehodě o zrak a nyní je slepý. I beze zraku však získá superschopnosti, díky kterým může chránit své město před zločinem.

Titans - 75 %

Titans je DC seriál plný fantazie a akce, který nabídne i trochu toho tajemna, děsivých sil a schopností. Hlavní postavou je zde Dick Grayson, který dříve po boku Batmana bojoval se zločinci, ale nakonec se rozhodl bojovat se zločinem sám za sebe. Když se ale musí postavit mnohem většímu nebezpečí, spojí se s partou mladých superhrdinů, kteří mají stejně jako on své vlastní problémy. Nepůjde proto jen o boj se zlem, ale také s jejich vlastními démony, které se v každém z nich skrývají.

Celý seriál je dostupný na Netflixu.

Sabrinina děsivá dobrodružství - 74 %

Klasický komiksový příběh o mladé čarodějnici byl tímto seriálem převeden do modernější podoby a spojuje svět fantasy s hororem a dramatem. Sabrinina dobrodružství mohou totiž opravdu být pořádně děsivá, ať už se odehrávají ve škole, v lese nebo přímo u ní doma. Má spoustu věrných přátel, ale také mocných nepřátel, a tak se jí nebezpečí často dostane do cesty. Se svými kouzly a s pomocí svých blízkých se však ze všeho nakonec dokáže dostat.

Všechny 4 série najdete na Netflixu.

Zdroje: