Sára a Mário se kamarádí, rozdýchá to Ája?

Sára a Mário se kamarádí, rozdýchá to Ája?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdyby Ája věděla, jakou srandu zažívá Mário se Sárou v bufetu u Venduly, nejspíš by trvala na tom, aby změnil práci. Po tom, co se změnila a seká latinu, si Mária hlídá jako ostříž. Mário o žárlivosti své partnerky ví, ale protože ji miluje, situace zbytečně nevyhrocuje a nedělá nic, co by se jí nelíbilo. 

Dějová linka Áji Holoubkové má teď pauzu 

Ája Holoubková (herečka Barbora Mudrová) patří k těm v Ulici, kteří prošli výraznou proměnou osobnosti. Zatímco dříve škodila, komu mohla, teď je z ní čistá duše, která nechce nic jiného než fungující vztah a rodinu. Mária, kterého dříve podvedla a velmi zklamala, si teď velmi opečovává. Není divu, vždyť Mário se ukázal jako chlap, když se staral o jejich dceru v době, kdy Ája bojovala o svůj život v nemocnici.

Když potom podfuky, které mu Ája provedla, praskly, zlomilo mu to srdce. Ája si s ním totiž udělala dítě jen proto, aby se vyhnula vězení kvůli napadení Radka Mastného. Toho napadla kvůli tomu, že ji vydíral, a Mastný tehdy málem vykrvácel. Tyto doby jsou naštěstí pryč a Ája může zažívat světlejší chvilky svého života, a to nejen v seriálu. 

„Herečka Barbora Mudrová si od Ulice nyní dává pauzu. Je čerstvou maminkou syna Kristiánka, kterého chce s partnerem co nejvíce opečovávat.“

Kdyby Ája věděla, že byl Mário u Sáry doma....

Není pochyb o tom, že Mário i Sára si padli do noty. Sára, které původně práce v bistru nevoněla, chodí do práce i díky Máriovi o dost raději. Jejich podobného smyslu pro humor si všimla i Vendula, která přátelství mezi Máriem a Sárou sem tam použije jako páku na Mária, když po něm něco potřebuje. Vždy pohrozí, že o kamarádství řekne Áji a Mário pak šlape jako hodinky. Celkem nedávno z něj takhle vypáčila, že má prsty v transparentu s preclíkem, srdíčkem a krabicí, který byl věnovaný Kateřině a Lumírovi.

Ve skutečnosti však Vendula nemá sebemenší zájem kalit vody vztahu Mária a Áji. Je ráda, že jim to klape. Co by jejich idylku zkazit mohlo, to je nedávná návštěva Mária u Sáry. Když se totiž Sára objevila v bistru jen v kalhotkách a úplně na šrot, nezbývalo Máriovi nic jiného, než ji zavézt hezky do postele.

Zdroj článku:
  • Autorský text