Sabina Laurinová ze seriálu ZOO na place oslavila narozeniny a setkala se s bývalou matkou

Sabina Laurinová ze seriálu ZOO na place oslavila narozeniny a setkala se s bývalou matkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sabina Laurinová hraje v seriálu Zoo Alici, snachu nekompromisní Sidonie Novotné, s níž má překvapivě velmi pěkný vztah. Stejně dobře si rozumí i s její představitelkou Janou Švandovou, s níž se takhle před kamerou setkává po devíti letech.

Drahá tchyně, postrach rodiny

Před devíti lety se Sabina Laurinová a Jana Švandová sešly při natáčení slovenského sitcomu Drahá tchyně. Laurinová tehdy hrála ztřeštěnou bývalou modelku a Švandová její nezdolnou a maličko otravnou matku. Společnou práci si užívaly a jsou rády, že se teď mohly znovu sejít v Zoo v podobných rolích – jako tchyně a snacha.

Jana Švandová prozradila, že mají se Sabinou Laurinovou dokonce podobná gesta i postoj. V roli sebevědomé a rázné Sidonie si celé okolí, a tedy i snachu, přizpůsobuje k obrazu svému. Na druhou stranu v ní Alice vždycky najde zastání.

Na stopě prolhaného rybáře

Když se např. Alice ještě nedávno domnívala, že ji manžel Eduard (Marek Taclík) podvádí, Sidonie neváhala podrobit vlastního syna zkoušce a vložit mu do kapsy sledovací zařízení, aby společně s Alicí odhalily pravdu. Přišly na to, že jim Eduard lhal ohledně hraní golfu. Nechodil však za milenkou, nýbrž rybařit. Eduard je obvykle velmi poslušný syn i manžel, který má matku Sidonii a manželku Alici velice rád, ale občas zkrátka potřebuje utéct za trochou svobody a klidu – buď do rodinné firmy anebo za strýčkem na ryby.

Alice a Sidonie jsou jako dva pilíře držící rodinu pohromadě, protože však mají sklony svírat příbuzné tak trochu v kleštích, není divu, že se jim Alicina dcera Anna bojí říct, co provedla – přerušila studium v Americe a začala pracovat v zoologické zahradě. Babičku by z toho trefil šlak a mámu by to určitě také nepotěšilo. Dřív nebo později ale musí prasknout každá lež, že?

Nečekaná oslava kulatin

Tak či onak to mezi děvčaty v Zoo skvěle funguje. Jana Švandová dokonce připomíná Sabině Laurinové její vlastní maminku. Má úžasný smysl pro humor a je báječná parťačka. Nepochybně bylo o to příjemnějším překvapením, když kolegové popřáli Sabině Laurinové k jejím padesátým narozeninám přímo na place. Režisér Jaromír Polišenský přinesl dort a následovala malá pěkná oslava.

Zdroje článku: