Prostřeno: Soutěžící z Královohradeckého kraje se rozhodně šetřit nebudou, dojde i na hodně všetečné otázky

Prostřeno: Soutěžící z Královohradeckého kraje se rozhodně šetřit nebudou, dojde i na hodně všetečné otázky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už od pondělí s Drahoslavou bude jasné, že kritiku moc dobře nenese a bude se mstít. Nejveseleji bude u Jonathana, ale nebude to o jídle. Mladý kuchtík má ve vypůjčeném bytě v ložnici vybavení, které zaujme při šmejdění hosty, jež se nebudou stydět klást otázky.

Pondělí s Darčou

Jako první pozve do své domácnosti hosty Drahoslava (42), která si nechává říkat Darča. Ta má o svém kuchařském umění trochu zkreslenou představu a hosty moc nenadchne. To se jí dotkne, a tak se bude další dny ostatním mstít. Darča buď sama nikdy neviděla uzeného lososa, nebo se snažila hosty převést. Její pomazánka z lososa nikomu nechutnala a jediný Jonathan se nebál říct, že uzený losos chutná jinak.

Darča je nezaměstnaná a peníze by chtěla investovat do bydlení. Ale bude její menu stačit na výhru? Darča pro to udělá všechno – a pro jistotu tak každému jídlo pomluví.

Úterý u Heleny

Sympatická hostitelka Helena (37) pochopila, že Darča její drobné výtky k pondělní hostině nedokázala přijmout, a tak se jí teď pěkně pomstí. A bylo jí jasné, že začne hned u předkrmu, kde bude kozí sýr, který Darča svým vybíravým jazýčkem prostě nespolkne.

Helena je na mateřské dovolené a předtím pracovala jako pečovatelka. S manželem má tři děti a trochu divoký vztah, neboť žili tři roky odděleně a po usmíření byla na světe nejmladší dcera. Do pořadu ji přihlásila neteř, které u ní chutná.

Ve středu vaří Petr

Petr nemá velké ambice a do soutěže se přišel především pobavit. Omáčka k roštěné se moc nepovede, ale on si tím nenechá otrávit den.

Petr (60) pracuje jako řidič kamionu. Krachla mu dvě manželství, a tak žije sám a partnerku zatím nehledá. Do pořadu ho přihlásil kamarád, se kterým by se podělil o výhru. Svou část by dal do údržby domu a udělal by radost dětem.

Ve čtvrtek se předvede Jonathan

Jonathan (23) nechtěl ukazovat své bydlení, a tak využil byt od babičky svého kamaráda, která odjela do lázní. Pro své hosty si připravil trochu netradiční výstavu hraček pro dospělé, která spustí u stolu debatu, jež je na hony vzdálená servírovaným jídlům.

Jonathan pracuje jako popelář, je nezadaný a ani nemá jasno v tom, zda by chtěl partnerku či partnera. Sám říká, že „hledá sám sebe”. Myslí si o sobě, že je sympatický a společenský. Ze všeho nejraději má středomořskou kuchyni.

Hodování v pátek uzavře Markéta

Hosté budou u kachního kaldounu trochu rozpačití. Zářit bude Darča, která vysloví názor, že ji Markéta přivítala rybízákem. Ta se cítí trochu dotčená. Jak říká hostitelka, bude to asi tím, že je Darča zvyklá na jinou ligu…

Markéta (58) podniká a jídlo patří mezi její vášně. Do pořadu ji přihlásil manžel, který její lásku k jídlu sdílí. Sama se snaží spíše jíst saláty, ale pro hosty připravila oblíbenou kachnu.

Vyplatí se Drahoslavě její taktizování, ocení soutěžící mladého kuchtíka, nebo výherce bude pro všechny velkým překvapením? 

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text