Prostřeno Food Truck Speciál nabídne celou řadu pouličních dobrot servírovaných rovnou na ulici

Prostřeno Food Truck Speciál nabídne celou řadu pouličních dobrot servírovaných rovnou na ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V příštím týdnu se můžete těšit na Prostřeno plné neotřelých receptů, vychytávek i dobrot, které si navíc můžete dát, pokud holdujete pouličnímu občerstvení. Soutěžit proti sobě totiž budou majitelé food trucků, se kterými objíždějí nejrůznější akce po celé České republice.

Jak se jim povede celý týden? Soutěžící budou bojovat možná nejen s taktikou a trémou, ale také s úkolem týdne, kterým je v tomto týdnu zpracování kuřecího masa na grilu tak, aby nikdo nepoznal, že tam nemá co dělat. Budou se u stolu objevovat pletichy, nebo tentokrát půjde čistě jen o vaření?

Pondělí se předvede Eva a Cirkus Burger

V pondělí bude vařit Eva z Cirkus Burger, která si vyslouží pochvalu. Ostatní soutěžící se vyznají, takže vědí, co chválí. Během vaření bude mít Eva k ruce kibice. Jak jim to v kuchyni půjde?

Media konzultantka Eva (27) Cirkus burger spoluvlastní a splnila si tak trochu svůj sen. Ráda vaří a cestuje. A to si mohla spojit právě „pojízdným občerstvením“. Pro Cirkus burger vymýšlí recepty. Od soutěže si slibuje, že potká nové lidi a užije si zábavu u dobrého jídla. Kdyby vyhrála, vzala by tým Cirkusu na malou dovolenou.

V úterý vaří David z Grizzly grilu

Někdy snaha nestačí. Davida zradilo počasí, protože vytrvale pršelo. Kromě vaření tak musel řešit, kde své hosty pohostí. Problém byl i s připojením k elektřině.

Kuchař David (34) v gastronomii pracuje už dlouhá léta. Prostřednictvím pořadu Prostřeno si chtěl obhlédnout konkurenci a jejich jídlo. A třeba se i něco přiučí.

Středa u Tomáše z food trucku U Lukáše

Bude se chválit a jíst se bude i hůlkami. Vařit se bude v kimonu. Tomáš je totiž mistr nudlí. A předvede svůj um v plné parádě.

IT konzultant Tomáš (36) chce lidi seznámit s japonsko-korejským street foodem. Menu si vybral, jelikož se snaží lidem tento street food přinést. A protože japonská kuchyně nemá tak výrazné chutě, přidal korejskou a sichuan kuchyni. Navíc chce lidem ukázat, že kupovat nudle za 60 korun je nesmysl, když si doma uděláte vlastní, lepší a mnohem levnější. Výzvu přijal, protože by rád ukázal, že kvalitní asijská kuchyně se dá dělat za rozumnou cenu i v našich podmínkách.

Ve čtvrtek vaří Honza z food trucku Bolleta

Honza ukáže, že plastové příbory nejsou u pouličního jídla nutností. Svým hostům představí příbory ze dřeva. Honza bude mít trochu trému a na něco zapomene.

Podnikatel Jan (45) vystudoval hotelnictví. Pracoval v Irsku a Velké Británii jako barový supervizor. U nás podniká v oboru a vlastní mimo jiné restauraci a cateringovou firmu. Nabídku přijal, protože se mu to zdálo jako dobrá příležitost. Příběh street foodu je pro něj propojením retra s dneškem, proměnou klasického retro street foodu, v podobě tradičního langoše od stánku, do podoby moderního street foodu, jenž představuje průřez světovou kuchyní.

V pátek představí Radek Mexicalli taco truck

Své hosty přivítá ve velkém stylu. Entrée bude opravdu rytmické a nezapomenutelné.

Private chef Radek (56) vystudoval oborové SOU. Menu poskládal z mexických jídel, protože provozuje mexický food truck. Jeho největším koníčkem je cestování. Zajímá ho vše kolem gastronomie, má rád živou hudbu, kávu a dobré drinky. Nedělá rozdíl v tom, co vaří, ani v tom, pro koho to vaří. Vaří vždy rád.

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno!

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text