Příští týden v Ulici: Evino fakt husté video, Sonin tajný románek i rozvod Karly a Kryštofa

Příští týden v Ulici: Evino fakt husté video, Sonin tajný románek i rozvod Karly a Kryštofa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden v Ulici bude opět bohatý na trapasy. Jejich hlavními aktérkami se stanou Eva a Martina. Do smíchu však nebude Marečkovým, jelikož Kryštof a Karla vyrazí k soudu, aby se nechali rozvést. Soňa je ochotná podniknout kdeco, aby si udržela romanci na pracovišti.

Eva natočí video, které se neobejde bez trapasů

Není to tak dávno, co se Eva Knoblochová pokoušela s Frantovou pomocí proniknout do tajů sociálních sítí. Nechala si na telefonu nastavit notifikace, aby měla přehled o nových komentářích u svých příspěvků, ale neustálé pípání příchozích upozornění ji rozčilovalo. Navíc jí chodily jen samé negativní komentáře, ve kterých zkušení rybáři prohlašovali, že spoléhat se na doplňky stravy coby dobrou návnadu pro ryby je blbost.

Eva se ale jen tak nevzdá a rozhodne se dát internetu druhou šanci. V podstatě je odhodlaná vyzkoušet cokoli, co by mohlo znovu rozproudit její uvadající prodeje a zajistit rodině návrat milovaného auta. Proto se vyfikne a nasadí profesionální úsměv, s jehož pomocí doufá oslnit všechny uživatele sociálních sítí. Video, které si telefonem natočí, se však nevyvede podle jejích představ. Přesto ho syn Milošek prohlásí za „fakt hustý“. Proč? Jaké trapasy se během natáčení Evě povedou?

Románek s Prokopem si Soňa vzít nenechá

Soňa Čechová si vychutnává tajný románek na pracovišti, který pečlivě střeží hlavně před svým synem Erikem a brzy už zřejmě bývalým manželem. Záhy se však objeví riziko, že by o hezké chvilky ve společnosti Prokopa mohla přijít, a tak začne jednat způsobem sobě vlastním. Neváhá překročit hranice a zajde tak daleko, jak bude třeba, bez ohledu na to, jak tím rozhodí Magdu. Co přesně Soňa udělá a jak její činy ovlivní atmosféru ve škole?

Karla a Kryštof zamíří k rozvodovému stání

Navzdory zdlouhavému procesu usmiřování, za které se úzkostlivě modlila hlavně Věra Marečková, teď Karla a Kryštof kráčejí k soudu, aby se definitivně rozvedli. Ačkoli si všichni jejich blízcí myslí, že ti dva patří k sobě, zdá se, že už není naprosto nic, co by Márovo a Karlino rozhodnutí mohlo zvrátit. Dá se ovšem předpokládat, že tvůrčí tým Ulice si pro nás na poslední chvíli nechává nějaké překvapení. Přelíčení skutečně nabere nečekaný směr. Jak dopadne a jaké vyvolá reakce nejen v rodině Marečkových?

Po tom, co mu řekla, se Mára s Karlou určitě rozvede.
Po tom, co mu řekla, se Mára s Karlou určitě rozvede. | Zdroj: TV Nova

Martina se vrátí na místo silvestrovských hříchů

Martina Dubovská je odhodlaná dokázat Jirkovi Hložánkovi svou upřímnou lásku a věrnost. Aby ale našla způsob, jak znovu získat jeho důvěru, musí nejdřív zjistit, co se tehdy o silvestrovském večírku skutečně stalo. Znovu se tedy vydá na místo činu, aby posbírala důležité informace o vlastním opileckém dovádění. Je připravená prakticky na cokoliv, ale to, co se o sobě dozví, jí přesto vezme dech a způsobí pořádný šok. Není nad zjištění, že jste byli aktérem vtipných trapasů, na které si vůbec nevzpomínáte. Co všechno Martina odhalí a jak tím pobaví své okolí? Podaří se jí usmířit si Jirku?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova