Příští týden v Ulici: Rvačka a bouračka, velká školní aféra i sbližování skrze vzpomínky

Příští týden v Ulici: Rvačka a bouračka, velká školní aféra i sbližování skrze vzpomínky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden nabídne Ulice prakticky všechno, co si jen lze představit. Dramatické momenty plné napětí a strachu, skandál ze školních lavic, komické situace, špatně utajovanou první lásku i vychladlý vztah, který možná rozehřejí radostné vzpomínky.

Evženova potyčka s Luďkem a bouračka

Hana Šmýdová nepřinesla Evženovi do života nic dobrého. Doufal, že minulost nechal daleko za sebou a nebude se k ní muset nikdy vracet, ale exmanželka se prostě nenechá jen tak odbýt. Postupně vráží čím dál větší klín mezi něj a Blanku, která ještě netuší, s kým má tu čest, a tak je jí nemocné Hany líto. Schází se s ní, snaží se jí pomáhat Evžena přesvědčit ke komunikaci, ale příští týden to celé zajde tak daleko, že Evženovi povolí nervy naprosto příšerným způsobem. Nejenže nad ním teď visí hrozba recidivy, ale dokonce se drsně popere s Luďkem, se kterým měl přitom poslední dobou téměř přátelský vztah. Ba co hůř, dojde i k bouračce! Kdo a proč skončí v nemocnici?

Soňa kvůli fotce Magdy a Matěje způsobí poprask

Když se na sociální síti objeví docela nevinná fotka Magdy a Matěje, podezíravé Soně zasvítí očička. Původně neškodný žertík nafoukne do gigantické kauzy, která by mohla uškodit jak paní ředitelce, tak sympatickému studentovi. Je snad právě tohle Sonin záměr, anebo se jen snaží chránit školu před nepříjemnostmi? Nebylo by to poprvé, co mají s Magdou naprosto rozdílné pohledy na věc. Přijmout tuhle prostořekou dámu bez jakékoli empatie asi nebylo nejlepší rozhodnutí…

Povzbuzení pro Vandu, její snaha přinese ovoce

Vanda má mnoho chyb, ale rozhodně se jí nedá upřít odhodlání a vytrvalost. Neochvějně věří v budoucnost po boku milovaného Luďka a je ochotná mu všemožně dokazovat, že se změnila. Nepochybuje o tom, že každý si zaslouží druhou šanci, pokud se z předchozích malérů dostatečně poučil, a to je přece i její případ! Proto se nenechá odbýt a nadále využívá nejrůznějších záminek k tomu, aby se s Luďkem mohla vidět. Konečně se zdá, že by se její otravná urputnost mohla začít vyplácet. Co pro ni bude znamením, že se věci obracejí k lepšímu?

Vytrvalost Vandě rozhodně nechybí.
Vytrvalost Vandě rozhodně nechybí. | Zdroj: TV Nova

Michal svou lásku před rodiči dlouho neutají

Vítek a Iva se v poslední době hodně soustředili na Bruna, nového přítele své starší dcery Báry. Úplně si přitom zapomněli všímat, že i jejich syn poznává krásy a strasti lásky. To se teď ale změní, když Michalovo podezřelé chování naznačí, že se něco děje. Mladík se může snažit svést rodiče na falešnou stopu, jak jenom chce, ale určité věci se stejně provalí. Co bude pro Ivu a Vítka vtipnou, ale nezáviděníhodnou noční můrou?

Karlu a Kryštofa dojmou krásné vzpomínky

Už to vypadalo, že mezi Karlou a Kryštofem nezůstalo nic kromě společné lásky k jejich synům. Ani blížící se rozvod a přetrvávající manželská krize však nemohou změnit krásné vzpomínky, které si nastřádali během šťastnějších dnů. Kdysi spolu např. prožili jedno nezapomenutelné rande v lese – a právě to se jim nyní připomene. Je možné, že by pouto mezi nimi pořád ještě úplně nevymizelo?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova