Příští týden v Ulici se Vojta stane svědkem líbačky, balení Žofky se zvrtne a vrátí se Vanda

Příští týden v Ulici se Vojta stane svědkem líbačky, balení Žofky se zvrtne a vrátí se Vanda
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci Vandy se mohou radovat, jejich oblíbená průšvihářka se už příští týden přiřítí na scénu s jediným cílem – získat zpátky Luďka. To však nebude jediné překvapení pro obyvatele Ulice. Vojta uvidí, jak se táta líbá s Monikou, a Michal se pustí do balení Žofky, bohužel trochu nešikovně.

Vojta nachytá Kryštofa a Moniku při líbání

Karle není dobře, prochladla a zřejmě má opět zánět močového měchýře. Tak či onak samou únavou usne v době, kdy se Vojta vrátí ze školy. Chlapec ví, že domácí spižírna je vyjedená, a tak zavolá tátovi a domluví se s ním, že sám zajde na nákup. Z kasičky si vezme peníze a cestou z obchodu potká Moniku, kterou informuje o nemocné mámě. Tátova hodná kamarádka mu nabídne, že pro Karlu koupí ještě vývar, aby se jí udělalo lépe. Vojta se zdráhá chodit s ní do hospody, přece jen ji stále trochu bere jako cizího člověka, i když dobře ví, že se s tátou znají. O to víc ho překvapí, když později večer zahlédne z okna tátu, jak se s Monikou líbá.

Vojta asi pořád doufal, že se táta vrátí k mámě.
Vojta asi pořád doufal, že se táta vrátí k mámě. | Zdroj: TV Nova

Martina se zkusí usmířit s uraženým Jirkou

Jirka Hložánek od začátku věděl, že Martina nestojí o romantické schůzky se žádnými muži. Sama mu to oznámila naprosto jasně. Není tedy divu, že ji začaly rozčilovat jeho průhledné pokusy o sblížení. Opakovaně ji lákal na rande a snažil se to vydávat za pracovní schůzky. Proto se mu rozhodla dát trochu za vyučenou, ale Jirka její pokus o žert pochopil jako krutou hru a vzal ho bohužel příliš vážně. Dotklo se ho to tak, že se teď radši začne vyhýbat hospodě. Martina však kurážně využije první vhodné příležitosti k tomu, aby si vše vyříkali a mohli být zase kamarádi. Do usmiřovací mise jí ovšem zasáhne někdo třetí.

Michal začne balit Žofku v nejnevhodnější chvíli

Michal se v posledních týdnech nerozhodně plácá v Žofčiných rozporuplných signálech a neví, co si myslet. Má za ní běhat jako pejsek, hrát si na nedostupného, anebo to celé úplně vzdát? Teprve když ho Bára a následně i Bruno ujistí, že mu dívka dala jasný signál k tomu, aby o ni zabojoval, sebere konečně odvahu a pustí se do akce. Naneštěstí svůj brilantní plán na sbalení Žofky spustí v nejméně vhodném momentě na nejméně vhodném místě. Co přesně udělá a jak na to jeho vyvolená zareaguje?

Vanda se nevzdá. Překvapí Luďka v ordinaci

Na scénu se konečně vrátí průšvihářka Vanda, odhodlaná přesvědčit Luďka, že jsou si souzení. Těžko říct, zda ho doopravdy miluje, nebo se jenom nechce vzdát svého pohodlí, nového domu v Říčanech, naditého konta a luxusních hadříků. Každopádně je ochotná dělat psí kusy, aby manžela získala zpátky. Přepadovka v jeho ordinaci bude pouze prvním krokem na ztřeštěné cestě za usmířením. Čeho všeho je schopná, aby zabránila rozvodu, a co vezme jako znamení, že by přece jen mohla mít naději?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova