Příští týden v Ulici: Kristýna najde koučku, Šimon dostane facku a Bára si podá Skyler

Příští týden v Ulici: Kristýna najde koučku, Šimon dostane facku a Bára si podá Skyler
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici budou příští týden létat nejen ostrá slova, ale i facky – přinejmenším jedna, kterou Gábina uštědří drzému synovi. Kristýna se seznámí s koučkou Julií, jež jí snad pomůže zvládat panickou ataku. Vendula se vrátí domů o den dříve a Bára si to konečně vyřídí se Skyler.

Jitka Schneiderová novou posilou Ulice

Kristýna neví, jak dál. Stále častěji ji přepadají zákeřné záchvaty způsobené panickou atakou a ona proti nim nemůže vůbec nic dělat. Pokaždé sáhnout po prášku proti úzkosti, to rozhodně není dobré řešení.

Naštěstí jí jedna známá na konstelacích doporučí, aby oslovila zkušenou koučku Julii Papežovou, kterou hraje Jitka Schneiderová, další hvězdná posila seriálu. Julie působí jako vyrovnaný a spolehlivý člověk, z něhož sálá moudrost a klid. Přesně takovou podporu teď vyplašená a zranitelná Kristýna potřebuje. Jak Julie ovlivní nejen její život, ale i vztahy v celé rodině Volákových?

Julie bude mít na Kristýnu obrovský vliv. Zdroj: TV Nova

Drzý Šimon si vykoleduje políček

Šimon zazdí další věc, na které se s mámou domluví. Kdyby se alespoň omluvil, Gábina by to nějak přijala, ale on je místo toho drzý a všechno má úplně na háku. Poslední dobou je chlapec opravdu k nepoznání. Dělá si, co chce, nerespektuje pravidla ani Jirku Hermana a lže. Svou arogancí překročí únosnou mez a vyslouží si od mámy facku. Bude to poprvé, co ho Gábina uhodí, a tak ani jeden z nich neví, jak se k nastalé situaci postavit. Co to udělá s jejich vztahem a proč se vlastně Šimon chová tak příšerně?

Vendulu zaskočí charismatická Martina

Po měsíčním ozdravném pobytu se Vendula nemůže dočkat návratu domů. Tak moc se těší, až milovanému Pavlovi padne kolem krku, že se rozhodne vrátit s jednodenním předstihem. Jak se ale ukáže, nebyl to z její strany rozumný krok. To, co doma najde, ji totiž velmi nepříjemně překvapí. Ke změnám došlo nejen v životech jejích blízkých, ale dokonce i v nabídce bistra. Všechno to má na svědomí jakási atraktivní Martina z Itálie. Jak a proč to od Venduly schytá Pavlík, Mário, a dokonce i taťka Lumír?

Setkání Báry a Skyler rozpoutá bouři

Od bolestného rozchodu s Frantou dělá Bára, co může, aby přímo nenarazila ani na něj, ani na jeho staronovou přítelkyni. Když ale se Skyler bydlí ve stejné ulici, je konfrontace jen otázkou času. Teď se ty dvě konečně setkají tváří v tvář. Bára by to snad i nějak ustála, kdyby ovšem proradná Skyler neměla na její adresu hloupé poznámky. Bára plným právem uvidí rudě a dá jasně najevo, že si nenechá všechno líbit. Jak si to s nesnesitelnou Holanďankou vyřídí?

Blančina narážka rozhodí Vandu

Vandě se poslední dobou všechno daří podle představ. Luďka šikovně vmanipulovala do zásnub, nechává si ušít vysněné svatební šaty a úspěšně podojila kasino. Za daných okolností, kdy jí hvězdy přejí štěstí, se dokonce odhodlá k velkorysému gestu vůči Blance. Dlouho jí nemohla přijít na jméno, ale teď se uvolí odložit spory a navrhnout usmíření. Situace se ovšem nevyvine tak, jak předpokládala. Místo triumfu se dočká ledové sprchy, když jí Blanka nechtěně naznačí něco hodně nepříjemného. Souvisí to snad s Vandiným zásnubním prstýnkem? Co Vandě přivodí pořádný šok?