Připravuje se film o pandemii. A máte se tedy rozhodně na co těšit. Kdo ho bude režírovat?

Připravuje se film o pandemii. A máte se tedy rozhodně na co těšit. Kdo ho bude režírovat?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dalo se to čekat. Současná bezprecedentní situace prostě musela dříve nebo později inspirovat filmové tvůrce, aby se s pandemií po svém vypořádali. Čeká nás opravdová pecka.

K práci na projektu zobrazujícím pandemii se přihlásil režisér Michael Bay. Ano, přesně ten, který stojí za Armageddonem, Transformers, nebo sérií o poldech Mizerové.

Chystá se nízkorozpočtový thriller

Vypadá to, že se máme na co těšit. Režisér pomocí své produkční společnosti tak oznámil, že nový projekt bude žánrově thriller.

Jak zachytí pandemii?

Nízkorozpočtový thriller, který bude v duchu filmu Paranormal Activity, se bude odehrávat ve vzdálené budoucnosti. Zachytí situaci, kterou si nikdo z nás v realitě nepřeje, ale na filmovém plátně se bude patrně jednat o jistou formu vyrovnání se se současnou situací. Snímek totiž představí situaci, kdy i ve vzdálené budoucnosti pandemie stále neodezněla. Virus začal nebezpečně mutovat, a přísná ochranná opatření se tedy znovu vrátila.

Prozatím společnost neuvedla, kdo z herců kývnul na spolupráci. Hovoří se však o tom, že natáčení již záhy začne. Dost možná se tedy bude jednat o jeden z prvních filmů, který se po postupném uvolňování opatření v Hollywoodu natočí.