Jaký bude další díl? Rodiče a děti, Slunečná se stává útočištěm

Jaký bude další díl? Rodiče a děti, Slunečná se stává útočištěm
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Statek Slunečná ve 132. díle opět poskytne úkryt. Je zde však bezpečno? Vztahy s dětmi nebo naopak s rodiči mají mnoho úskalí. Kdo narazí a kdo ne se dozvíme v epizodě s názvem Rodiče a děti

Kratinovi 

Leoš tráví volný čas raději v hospodě nad knížkou, Jana se snaží nějak usměrnit celou situaci kolem Boženy Topičové. Lída Vacková chce, aby matka odešla do domova důchodců, což Jana Kratinová naprosto nechápe. Nakonec však Lídou vychvalovaný domov sama navštíví a přesvědčí se, že je to tam báječné. Rozhodne se s Leošem jí vše vylíčit u oběda i s ukázkou fotek. Božena však “pečovatelák” odmítá s tím, že by tam zemřela.  

Vzhledem ke své situaci se Božena Topičová snaží vše vyřešit. Co vymyslí? A pomůžete jí to? 

Pan profesor a Róza 

Profesor s Rózou budou mít návštěvu. Zavítá k nim Terezka, profesorova vnučka. Jediný problém tkví v tom, že opět utekla. Profesor jí vysvětluje, že to není řešení a zavolá synovi. Ten chce pro Terezku ještě ten den přijet. Nakonec svolí, aby Terezka mohla zůstat do rána.  

Situace všechny trápí, a tak Róza přemýšlí, co s tím. Jak profesorova syna přesvědčit, že Terezce u nich bude dobře? Co udělat, aby svolil, že tam zůstane? Nalezené řešení ukáže, na čem komu záleží. 

Lucie Benesova Bara Janova Ota Jirak
Herci ze seriálu Slunečná, Lucie Benesova Bara Janova Ota Jirak, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Sylva 

Doufá, že důvěra, kterou vyvolala v Anně, ještě posílí. Rozhodne se proto opět ukázat svou ledovou a nekompromisní tvář. Tentokrát se objektem jejího zájmu stane Konvičková a výroba sýrů. Konvice nakonec přeci jen nebude jediná, kdo dostane studenou sprchu. 

Roman 

Přijíždí na statek s úsměvem, že vše bude vyřešeno. Slibuje Jankovi a Týně, že pomoc přijde a od Albánců bude klid. Ozval se mu totiž jeho tchán Matějka. Roman tvrdí Týně a Jankovi, že jim Matějka pomůže. Schůzku s ním chce absolvovat sám a věří, že to bude dobré. Nakonec je vše jinak a Roman prosí Janka o možnost schovat se na statku. Týně se to příliš nelíbí, ale souhlasí s několika dny. Co se s Romanem děje? Jsou jeho obavy o život oprávněné? A jak na ně zareaguje Janek, aby svou rodinu ochránil? 

Anna 

Že je Anna opravdu Linhartová dokazuje už nějakou dobu. Tentokrát se rozhodne získat klienty, kteří se Solange nechtěli spolupracovat. Ten, kterého si vybere, je podle Johna až příliš velké sousto. Přesto společně s Hanou přejí dceři úspěch, ačkoli John nevěří, že má Anna šanci. Jednání bude dlouhé, jak dopadne? Dokáže Anna, kolik Linhartovské krve v sobě má? 

zdroj: autorský text