Nová lékařka Sandra z Ordinace v růžové zahradě to během operace příliš nezvládá

Nová lékařka Sandra z Ordinace v růžové zahradě to během operace příliš nezvládá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 přichází změny a 1036. díl je plný zvratů a překvapení. Pozornost všech upoutal návrat primáře Mázla. Ne všichni se ale radují.

Chci svůj podíl

Doktor Švarc neměl zrovna šťastný den a sotva si stačil strčit do kapsy úplatek od pacienta, do pokoje přišel primář chirurgie Mára. Švarc se tak vyděsil, že si poranil ruku.

Lucie se upřímně vítá s Čestmírem, který ji přišel navštívit do baru. Její radost ji ale v koutku duše kazí skutečnost, že má před Čestmírem tajemství a je jasné, že ho nemůže skrývat věčně. Jednou se Čestmír dozví, že má vztah s Brabcem a ona se obává, že si bude muset vybrat, na čí straně bude.

Stejně srdečně jako Lucie, vítají Mázla v nemocnici sestřičky, když se vrací na svůj původní primariát na gynekologii. Martin Brabec je připravený předat primářskou židli Mázlovi, jenže tomu to nestačí. Nenávist z minulosti je příliš silná a ani ředitel nemocnice Valšík není schopný obrousit ostré hrany nenávisti, kterou Čestmír dává Brabcovi najevo. Dokonce s ním odmítá pracovat v jedné nemocnici, pokud mu Brabec neodprodá svůj podíl, který v nemocnici vlastní. Brabec se už smířil s tím, že si Mázl bere zpět primariát, vzdát se akcií je však další věc a na tu není připravený.

Martin Brabec oznamuje Lucii, že bude muset odejít z kamenické nemocnice, protože nechce čelit agresivnímu chování Mázla. Lucie je z toho smutná, ale využije chvilku, kdy má pro děti hlídání a stráví ji s Martinem.

Mezitím primář Mára musí najít náhradu za zraněného Švarce, protože plán operací je plný. Když už si neví rady, jde se poradit za Bělou Valšíkovou a ta mu nabídne na dočasnou výpomoc Táňu. Po chvilce váhání s tím Leoš souhlasí.

Táňa se na chirurgii cítí jako ryba ve vodě a hned má první operaci, u které ji asistuje nová lékařka Sandra Hájková. Operace neprobíhá úplně bez problémů, protože Sandra je dost vystresovaná, ale během operace se ženy sblíží a překvapená Sandra vyvrací Tánino podezření, že ji Mára vzal na oddělení z osobních důvodů.

Tánin přítel podezírá na základě anonymu mladého Máru, že mu běhá za Táňou. Když si vyjasní situaci, Patrik jde s anonymem za otcem, protože je mu jasné, že on není ten Mára, o kterém se v dopisu píše. Leoš ale hned ví, odkud vítr vane a jde si to vyříkat s Darinou. Ta ani nepopírá, že za pomluvami stojí.

Brabec si po chvílích strávených s Lucií uvědomuje, jak moc ji má rád a nerad by ji chtěl komplikovat život kvůli neshodám s Čestmírem. Proto se rozhodl, že mu podíl v kamenické nemocnici prodá. Ale ani to Mázla nemotivovalo k usmíření a hledá za tímto gestem nějakou špatnost.

zdroj:

  • autorský článek