Podívejte se na první záběry z natáčení Tajemství staré bambitky 2

Podívejte se na první záběry z natáčení Tajemství staré bambitky 2
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Princ Jakub a loupežníkova dcera Anička se po deseti letech znovu vrací. Natáčení již probíhá a před kamery se navrátily všechny hlavní tváře oblíbené české pohádky.

Chamtiví rádcové Ferenc (Miroslav Vladyka) a Lorenc (Jiří Lábus) už dávno na státní kase necizopasí a díky tomu mohl i loupežník Karaba (Ondřej Vetchý) pověsit bambitku na hřebík. Zbrklý princ Jakub (Tomáš Klus) dospěl v krále a po boku Aničky (Kamila Janovičová) nyní vládnou zemi. Království navíc dali malou princeznu Johanku (Valentýna Bečková), která je doplní jako ústřední postava. 

Pokud jste si oblíbili Petra Štěpánka jako kuchaře Frita nebo Otmara Brancuzského jako generála, tak i na ně dojde řada. Navíc je doplní celá řada nových tváří. Václav Noid Bárta se ujme role podkoního, Markéta Plánková bude komorná Veroniky Khek Kubařové, která se představí jako královna Julie. Právě ta má na starosti řízení sousedního království, nemá ale žádného nápadníka, který by jí s královskými povinnostmi pomohl. To je pro dvojici zlomyslných rádců ideální příležitost pro pomstu a rozhodnou se do toho zavléct hrnčíře Karabu. 

Tou největší změnou je, že nepůjde o televizní pohádku, tentokrát bude určena na filmové plátno. To samozřejmě neznamená přehršel digitálních efektů, tvůrci ale slibují více propracovanou výpravu, kostýmy i bohatší vizuální stránku. Hudbu dostal na starosti Václav Noid Bárta. Natáčení je aktuálně zhruba ve čtvrtině a štáb se přesouvá ze zámků v Mníšku pod Brdy a Jindřichově Hradci na další lokace a do exteriérů.

Na premiéru Tajemství staré bambitky 2 režiséra Ivo Macharáčka, která vzniká v produkci Fairytale Production s.r.o. a v koprodukci s Česku televizí, se můžeme těšit již 9. prosince. Štáb nyní zveřejnil několik fotografií a krátké video z natáčení. „Nejdůležitější je ta parta, co není vidět, a ta je skvělá,“ pochvaluje si Tomáš Klus filmový tvůrce. On naopak sklízí chválu ze strany Valentýny Bečkové, představitelky malé princezny Johanky a budoucí hvězdy televizních obrazovek. „Johanka je tím, kdo všechny spojuje, protože rodina je to nejdůležitější, a nejen v našem pohádkovém příběhu,“ říká režisér.