Ordinace v růžové zahradě 3: A je to tady! Fanoušci zvítězili a seriál bude pokračovat

Ordinace v růžové zahradě 3: A je to tady! Fanoušci zvítězili a seriál bude pokračovat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po tom, co se všichni smířili s myšlenkou, že všemi milovaný seriál Ordinace v růžové zahradě po tolika letech končí, přichází pro fanoušky a možná i některé herce nečekaný zvrat. Televize Nova oznámila pokračování Růžovky!

Možné pokračování již před časem, v době, kdy byl oznámen konec tohoto fenoménu, zmínila představitelka svérázné Běly Valšíkové, herečka Zlata Adamovská, která se v rozhovoru pro Radiožurnál nechala slyšet: „Může se také stát, že Ordinace bude pokračovat dál,“ uvedla. A k tomu ještě dodala. „Nic není nemožné, hodně se o tom mluví. Může se ze dne na den stát, že se dozvíme, že seriál pokračuje. Nechci nikomu podsouvat takové myšlenky, uvidíme, jak to dopadne.“ Zlata má tedy buď nadpřirozené schopnosti, nebo se již tenkrát štáb připravoval na další vlnu seriálu. 

Tato senzace je již zpečetěna i ze strany kreativní producentky seriálu Simony Matáskové: „Zájem ze strany fanoušků o nové příběhy z Kamenice je stále obrovský, a tak máme radost, že jim můžeme vyhovět a s víceméně stejným štábem i hereckým obsazením natáčet další příběhy Ordinace.”

Další dechberoucí příběhy a osudy svých hrdinů budou moci diváci sledovat na placeném internetovém videoportálu Voyo na stránkách www.voyo.cz. Jistě se budou mít z čeho těšit snad minimálně dalších patnáct let. 

Zdroj: