Ohlédnutí za Výměnou manželek, ve které se Vendula podívala do světa

Ohlédnutí za Výměnou manželek, ve které se Vendula podívala do světa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vendula zamířila do Španělska, konkrétně do místa, kde bydlí hodně Čechů. Poprvé seděla v letadle, na vlastní oči viděla moře a také domácnost, kde úklid není alfou a omegou života. Kromě Španělska se také podívala na Gibraltar, který patří k britskému území.

Co se změnilo za pár měsíců od této netradiční Výměny manželek?

Vendula se na kameru zmiňovala, že ji nejvíce ze všeho v rodině trápí atmosféra nepřátelství, kterou udržoval hlavně nejstarší syn Michal vůči otčímovi. Vendula má dva syny z předchozího vztahu a problém vznikl kvůli tomu, že jejich biologický otec se nedokázal přes rozpad rodiny přenést a cíleně syny štval proti novému partnerovi bývalé manželky. Obzvlášť u nejstaršího Michala tak vznikl vůči otčímovi Vladimírovi tak silný odpor, že ani návštěva psychologické poradny k ničemu nebyla a Vladimír vážně uvažoval o tom, že se ze společné domácnosti odstěhuje. Nakonec se věc vyřešila tak, že oba synové z prvního manželství mají svůj pokoj u babičky a za matkou dochází.

Vladimír a Vendula
Vladimír a Vendula | Zdroj: TV Nova

Vladimír se zmínil, že došlo ke zlepšení vztahů a kluci tráví mnohem více času v domácnosti s matkou.

Vendula na kameru uvedla:

Já si myslím, že tomu hodně pomohlo, že se Míša zklidnil. Hodně věcí si uvědomil, kde ta pravda je, kdo mu lže a kdo mu nelže. Dost si toho uvědomil a zklidnil se. A to udělalo hodně.

Vendula po pár měsících vzpomíná na pobyt ve Španělsku jako na dovolenou a klidně by si účast v reality show zopakovala. Celá rodina se letos chystá v létě k moři, aby si zážitek z cizí země a od moře užili všichni společně.

Novinky ze Španělska

Žaneta a Vojtek
Žaneta a Vojtek | Zdroj: TV Nova

U Žanety došlo ve španělské domácnosti ke změnám. Žaneta přiznala, že jí tato zkušenost otevřela oči ,a tak přistupuje ke svému příteli jinak. Dříve u nich byla často „Itálie“, ale to už je pryč a snaží se mu vycházet vstříc.

Nejen že já chci, ale už chápu, že i on něco chce,

vysvětluje Žaneta své prozření. Ale ve svém životě chystá i další velkou změnu. Už během pobytu v druhé domácnosti byla těhotná, jen to ještě nevěděla. Za pár dní se už chystá porodit. Radost je o to větší, že novým přírůstkem do rodiny bude holčička, kterou si Žaneta přála.

Zdroje článku: