Nejhorších deset seriálů na Netflixu: 2. díl

Nejhorších deset seriálů na Netflixu: 2. díl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix má velký úspěch s vlastními filmy i televizními seriály, ať už „Domek z karet“, „Orange Is The New Black“ či „Stranger Things“. Ale ne každá originální show Netflixu byla geniální. Netflix dokonce tak často šlápl vedle, že se můžete těšit hned na tři články s nejhoršími seriály na Netflixu.

7. Marseille

První originální produkce Netflixu z Francie, „Marseille“, je kriminální drama, v němž hraje Gerard Depardieu dlouholetého starostu města Marseille. Hlavním tématem seriálu je interní válka se svým bývalým chráněncem Lucasem Barresem (Benoit Magimel). Problém ale není děj, spíše režisérská práce. Dalo by se předpokládat, že první francouzská kriminálka na Netflixu bude mít výrazně francouzskou vizuální komponentu.

Mimo prostředí však není v „Marseille“ téměř nic jedinečně francouzského, ba dokonce nic, co by z tohoto pořadu dělalo něco speciálního. Dokonce úvodní titulky nám mohou připadat jako by byly ukradeny z Law & Order. Na trhu, který je již přeplněn mnoha vynikajícími evropskými kriminálními dramaty, „Marseille“ rozhodně nestojí za váš čas.

6. Richie Rich

Obecně lze říci, že cokoliv spojené s Richie Richem není skvělé. Komiksy nebyly nikdy dobrý, jedině dětem do maximálně pěti let mohl Richie připadat zábavný. Film z roku 1994 s Macaulayem Culkinem v hlavní roli byl taktéž velmi krutý (mimochodem, i film můžeme najít na Netflixu). Teoreticky nebyl žádný důvod k tomu, natočit o něm seriál. Jenže Netflix si bohužel myslel, že seriál bude určitě vtipný, dobrý a úspěšný.

Překvápko: Nevyšlo to, a hlavně Jake Brennan, jenž hraje nejbohatší dítě na světě, si nezasloužil hrát v tak mladých letech v něčím takto nesmyslném. Na rozdíl od komiksů je Richie Rich v této sérii „trilionář“ a žije v sídle plném hraček. Celá show je nepochopitelný nepořádek a vypadá jako nepropracovaný Disneyový seriál. Na štěstí bylo po dvou řadách konec.

5. Between

Dalším zmateným a podivným originálním pořadem Netflixu je „Between“, sci-fi drama o těhotné teenagerce (Jennette McCurdyová) v malém městečku Pretty Lake, která zjistí, že mor zabil všechny obyvatelé nad 21 let. Neobvyklé bylo, že epizody vycházely (podobně jako v televizi) týdně, a ne najednou, jak je u Netflixu normální. Kritici a diváci si ale nemysleli, že by stálo za to na další díly čekat, proto seriál jaksi ztratil relevanci.

Ačkoli se herectví aspoň trochu chválilo, drtivá většina kritizuje sérii kvůli nedostatku hloubky a zajímavého příběhu.

Zdroj: