Nalezněte poklady, které se ukrývají na Netflixu

Nalezněte poklady, které se ukrývají na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Taky máte ten pocit, že jste viděli už všechny novinky, které se právě nacházejí na Netflixu? Karanténa ještě zdaleka nekončí, ale nápady na nové filmy nebo seriály ano? Přinášíme seznam zajímavých seriálů, které jsou na Netflixu možná trochu opomíjené, ale zároveň to je škoda, protože stojí za zhlédnutí.

Záhady a thrillery

Battle creek – starší seriál z roku 2015 má co nabídnout. Děj se odehrává v policejním prostředí a tvůrci do něj dosadili plno kousavého humoru, který vás bude bavit.

Delhi crime – tento thriller z roku 2019 zkoumá skutečné příběhy trestných činů, které se staly po celém světě.

Black earth rising – tento politický thriller se věnuje geopolitickým problémům. Jednoduché odpovědi zde však nehledejte.

Komedie

Astronomy club: The sketch show – tento seriál natočen v roce 2019 srší spoustou černého humoru, který je opravdu inteligentní.

Derry girls – vraťte se zpět do devadesátých let a nechte se unášet tím, jak v této době v Srerním Irsku žila mladá generace.

Special – nahlédněte do komického života Ryana O´Conella, který je tak trochu smolař, ale snaží se žít čestně. Jeho život je však tak trochu speciální.

Drama

All American – drama odehrávající se ve školních lavicích. Nenechte si ujít, co všechno se zde může stát.

Cable Girls – čtyři ženy vás nechají nahlédnout do svého života. Děj se odehrává ve dvacátých letech minulého století, má poutavý spád a plno nepředvídatelných událostí.

Virgin river – příběh zdravotní sestry, která se přestěhuje do LA a narazí na někoho, koho nečekala, vás nenechá chladnými.

Akční

Queen Sono – Novinka z roku 2020 vás nadchne. Děj je zasazen do jihoafrické scenérie. Špionka bojuje za ženskou organizaci, aby udržela mír.

La casa de papel – Zde o akční scény nebude nouze. Osm zlodějů se zamkne do královské mincovny a ponechá si rukojmí.

The last kingdom – tento seriál vás zavede do staré Anglie zmítané válkou. Mezi akčními scénami nechybí ani romantika. Hlavní hrdina však musí učinit řadu rozhodnutí, která nebudou dobrá.

Horory

Jinn – obyčejná škola se promění v nadpřirozené bojiště, když na zemi vstoupí dva jinnové. Jeden dobrý a druhý zlý – prostě klasika.

The rain - osvoboďte se od konvencí a pravidel. Skupina, o které pojednává tento seriál, má možnost být těmi, kterými být chtějí.

Marianne - lapí vás čistá hrůza, když se podíváte do očí představitele tohoto seriálu. Pokud se rádi bojíte, tohle je přesně pro vás to pravé.

Nezavrhujte starší kousky na Netflixu, protože vám mohou přinést zajímavou podívanou, kterou jste ani nečekali. Mnoho z těchto seriálů čeká také pokračování natáčení, takže se budete mít na co těšit.