Zákulisí pořadu Na lovu: Zjistěte, co se děje se soutěžícími, než na scénu vstoupí lovec

Zákulisí pořadu Na lovu: Zjistěte, co se děje se soutěžícími, než na scénu vstoupí lovec
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Možná zvažujete účast v soutěži Na lovu, ale bojíte se vkročit do neznáma. Chcete vědět, co vás čeká od přihlášení až po setkání s lovcem. Zajímá vás, jak probíhá natáčení oblíbeného pořadu a čím vším si soutěžící musí projít. Jestli je tomu skutečně tak, vydejte se s námi do zákulisí.

Projít castingem a hurá do maskérny za scenáristou

Prostřednictvím pořadu TV Nova můžete společně s reportérkou Zuzanou Šikalovou a soutěžící Denisou absolvovat celou tu dobrodružnou cestu, která čeká každého účastníka populární televizní soutěže Na lovu. Určitě jste mnohokrát uvažovali nad tím, jak natáčení jednotlivých epizod probíhá a co se odehrává za oponou. Teď máte konečně možnost to zjistit.

Snad v každém soutěžícím se těsně před vystoupením sváří nervozita s nadšením z toho, co nastane. Někteří přicházejí vybojovat sladkou peněžní výhru, jiní si chtějí odnést hlavně nezapomenutelný zážitek. Všechny bez rozdílu si ale nejdříve v maskérně odchytne Dominik Landsman, autor známého Deníčku moderního fotra, jenž má na starost scénáře a úvodní medailonky pro moderátora Ondřeje Sokola. Je to právě on, kdo vymýšlí vtipné hlášky na adresu lovců, také však ještě před začátkem natáčení probírá se soutěžícími informace z dotazníků.

Možná se utkáte se samotným Vševědem.
Možná se utkáte se samotným Vševědem. | Zdroj: TV Nova

Lovci a soutěžící se přímo před natáčením nesmějí potkat

Mnozí soutěžící mají největší strach z toho, že se ztrapní u nějaké triviální otázky, ale těší je vědomí, že to mohou svést na nervy, které mají napjaté k prasknutí. Po podání přihlášky následuje vyplňování on-line dotazníku se všeobecnými otázkami a poté ještě samotný casting, rovněž on-line formou.

Z kostymérny a maskérny vede cesta za asistentkou režie, která týmu soutěžících vysvětlí, co a jak bude ve studiu probíhat. Nemusíte se tedy obávat, že by vás jen tak hodili do vody a nechali „plavat“. S vybraným lovcem se ovšem setkáte poprvé teprve ve chvíli, kdy Ondřej Sokol ohlásí divákům jeho příchod, tedy s obligátní větou „lovec přichází“. Do té doby se všichni lovci zdržují v jiném patře budovy, aby byl do poslední vteřiny zajištěn moment překvapení a soutěžící netušili, komu budou čelit. Většina se klepe strachy při představě, že vyfasuje takřka neporazitelného Jiřího Martínka, právem přezdívaného Doktor Vševěd.

Ať už ale vaše soutěžení dopadne jakkoli, můžete si po natáčení příjemně popovídat s Ondřejem Sokolem i dotyčným lovcem. S každým se ochotně vyfotí nebo rozdají pár autogramů. I soutěžící Denisa potvrdila, že na ni všichni ve studiu byli milí a natáčení proběhlo v přátelské atmosféře. Chcete-li si odnést podobnou zkušenost, neváhejte, přihlaste se a zkuste své štěstí.

Zdroje článku: