Milagros z Divokého anděla je dnes spokojenou maminkou syna Merlina

Milagros z Divokého anděla je dnes spokojenou maminkou syna Merlina
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Před natočením telenovely Divoký anděl si sotva dvacetiletá rodačka z Uruguaye plnila svůj dětský sen. Krok za krokem si totiž získávala popularitu ve světě hudby, ke které měla vztah odmalička. Přestože nepocházela z bohaté rodiny, její rodiče se snažili jí vytvořit podmínky pro rozvíjení talentu.

Když se v jedenácti letech dostala mezi účinkující jednoho zábavného pořadu, začala cestovat a podívala se i do sousední Argentiny. Právě to zřejmě vedlo k tomu, že se stala hlavní hrdinkou telenovely Divoký Anděl, díky které třetina světa najednou věděla, kdo je představitelka hubaté Milagros, kterou u nás skvěle nadabovala Ivana Andrlová.

Usměvavou služku, která chodila většinou v uniformě a podkolenkách (které skrývaly tetování) nebo v tričku a džínách na kšandy s obrácenou červenou kšiltovkou, si brzy zamilovali i diváci u nás a dodnes řadí tento seriál z roku 1998 mezi jednu z nejlepších telenovel, která se u nás vysílala.

Oddechová podívaná přinesla klasický příběh zakázané lásky chudého děvčete a mladíka z dobré rodiny, se kterým mají jeho rodiče jiné plány, než ho nechat randit s obyčejnou služkou. Milagros a Ivo byli jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří.

Oreiro nazpívala k seriálu i úvodní píseň a vydala svou první desku právě v okamžiku, kdy její popularita raketovou rychlostí vystoupala do výšin. Její chlapecké oblečení začalo inspirovat mladé lidi.

Nakonec tvůrci dokázali seriál natáhnout na 270 epizod, což bylo pro Oreiro zásadní. Kvůli prezentaci seriálu hodně cestovala – dívku Milagros znali v 80 zemích světa. Uspořádala jako zpěvačka dokonce velmi úspěšné celosvětové turné. České diváky překvapila v roce 2000, kdy se objevila na galavečeru předávání cen ankety Zlatý slavík. Diváci ocenili její temperament, šarm a bezprostřednost.

Jako herečka zůstala populární pouze v Latinské Americe, ale občas o sobě ještě dá vědět. Kritika ocenila její film Cleopatra z roku 2003 a hodně se psalo o životopisném seriálu Svatá Evita o životě Evy Perónové (k vidění na Disney+). Překvapivě velkou popularitu si vydobyla v Rusku, kde měla několik koncertů a dostala i herecké nabídky, které však nepřijala.

Vždy dobře naladěná a divoká Natalia neměla nouzi o muže, ale žádné skandály se nekonaly. První vážnou známosti byl argentinský herecký kolega Pablo Echarri, se kterým byla 5 let. Fanoušci se ale žádné pohádkové svatby nedočkali a dvojice se rozešla. Pro Oreiro to bylo těžké období, ze kterého se dlouho vzpamatovávala. Když už přestala věřit, že se dočká rodinného života, do života jí vstoupil rocker Richard Mollo, zpěvák skupiny Divididos.

Bulvár měl žně, protože Mollo byl o dvacet let starší, rozvedený a měl už dvě děti. Pár se sice nijak neschovával, ale svatba byla hodně utajená. Obřad se konal na lodi severně od Brazílie. Na lodi byl kromě páru jen oddávající soudce a pár námořníků, kteří jim byli i za svědky. Bylo to právě půl roku od okamžiku, kdy se poprvé potkali, a přesně takovou svatbu si Oreiro vysnila.

Po týdnu se vrátili domů a pozvali přátele a rodiče na grilování. Tam se o své štěstí podělili. Místo svatebních prstenů si nechali udělat tetování na prsteníčcích. Merlin se narodil až za pár let císařským řezem, a to 26. ledna 2012 v Buenos Aires.

Zdroje článku: