Marta Dancingerová, hvězda českých seriálů Kukačky a Zlatá Labuť, našla štěstí po boku staršího kolegy Marka Pospíchala

Marta Dancingerová, hvězda českých seriálů Kukačky a Zlatá Labuť, našla štěstí po boku staršího kolegy Marka Pospíchala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka s velkýma očima, která se objevila v Ordinaci v Růžové zahradě, zaujala především jako jedna z hlavních postav v seriálu Kukačky. Kromě něj se na obrazovkách objevuje i v seriálu Zlatá labuť. S rolí Báry má společného více, než by se na první pohled mohlo zdát.

I když udělala spoustu chyb, minulost již nelze vzít zpět

Jako představitelka Báry Veselé v seriálu Zlatá labuť nemá nouzi o příběhy plné lásky a komplikací. Ani v osobním životě to dříve neměla jinak. Než našla, jak sama tvrdí, lásku svého života, zlomila nejedno mužské srdce. Na svou minulost tak stejně jako Bára Veselá občas není příliš hrdá.

Za drsné rozchody svým ex dluží omluvu

Rozchody prý velmi často přicházely hlavně z její strany. Na spousty z nich dodnes není vůbec pyšná. Nevěděla, jak vztahy ukončit a lhala, aby její odchod partneři snášeli lépe. Ze svých chyb se ale poučila. A i když některým svým bývalým partnerům dluží omluvu za to, jak vztah s nimi ukončila, nyní žije šťastný život.

Štěstí našla u staršího kolegy

Vše se v lepší obrátilo a Marta Dancingerová potkala muže, s kterým hodlá strávit zbytek života. Žije po boku svého kolegy, herce Marka Pospíchala. Právě to, že jsou ze stejné branže, si oba velmi pochvalují, neboť si mohou vzájemně profesně pomáhat.

Marek Pospíchal
Marek Pospíchal | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jejich akční vztah prý svatbou zpečetit nepotřebují

Marta s o čtrnáct let starším partnerem vychovává společného syna Antonína a dva syny z Markova předchozího vztahu. I přesto, že jim láska stále kvete, svatba není na pořadu dne. Především proto, že na ni jednoduše nemají čas. Marta jde z role do role, získává jak ty filmové, tak také divadelní. Večery tak spolu se svým partnerem tráví především na jevišti. Stereotyp jim ve vztahu rozhodně nehrozí. Díky jejich povolání je každý den trošku jiný. A tak se ani příliš nebojí, že by jim vztah i bez svatby neměl vydržet.

Zdroje článku: