Pondělní Ulice: Karla dostává povolení, aby se podívala do garsonky a Juliin kurz Amálku moc nenadchl

Pondělní Ulice: Karla dostává povolení, aby se podívala do garsonky a Juliin kurz Amálku moc nenadchl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Také 4471. díl Ulice se nese v duchu Kryštofova zabydlování se v garsonce. Té budou jeho kluci nějakou dobu říkat domov. Mára samozřejmě není nadšený z toho, že si kluky takhle přehazují, ale on za jinými ženami nelítal. Amálka doufala, že jí kurz spánku od Julie pomůže k tomu, aby se konečně lépe vyspala. Bylo na něm však řečeno jen to, co už více méně věděla.

Julie Amálce k lepšímu spánku nepomohla

Julie pořádá jeden kurz za druhým a vybírá od účastníků nemalé peníze. Jeden z nich se na doporučenÍ Kristýnky rozhodla absolvovat také Amálka. Bohužel ji však v mnohém zklamal. Nedozvěděla se v něm nic světoborného. Většinu věcí už buď věděla, nebo to byly rady, které lze vyčíst kdekoliv na internetu. Byl pro ni jen ztrátou času a na další v pořadí už rozhodně nepůjde. A to ani přesto, že Juliina taktika tvrdí opak. Tedy to, že úleva přichází až postupem času. Respektive až tehdy, když do své terapeutky nasypete dostatek peněz. Když už nic, tak alespoň Evžena Amálka potěší tím, že mu řekne, že měl s Julií tak trochu pravdu.

Karla může do garsonky a Věrka ne?

Rozbouřené vody mezi Karlou a Kryštofem se uklidňují, a proto je i komunikace mezi nimi mnohem lepší a na úrovni. Karla dokonce od Kryštofa dostává neoficiální pozvánku do jeho ještě nezabydlené garsonky. To nejspíš překvapí Věrku, která se u Kryštofa objevila nečekaně a slízla si za to pořádný céres. Ale nejen za tuto návštěvu, nýbrž celkově za styl své výchovy a za to, že dostatečně nestojí při svém synovi.

Karlu má raději, to je vidět. Věrka, ačkoliv se tváří jako ta nejspravedlivější z nejspravedlivějších, měří dvojím metrem. Mára se na to nemohl dívat, a tak to své matce do očí řekl. Tímto ze sebe setřásl alespoň nějakou stresovou zátěž. Postavil se své matce a komunikace s Karlou jde najednou snáz... to je ale zvláštní, viďte. Třeba Mára, až si vyřeší všechny komplexy z dětských let, usoudí, že je vcelku zbytečné se s Karlou rozvádět. A možná taky ne...

Zdroj článku:
  • Autorský text