Ljuba Krbová z Ulice objevila elixír věčného mládí: kombinaci pohybu, práce a vnoučat

Ljuba Krbová z Ulice objevila elixír věčného mládí: kombinaci pohybu, práce a vnoučat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ljuba Krbová, kterou diváci Ulice znají jako starostlivou Aničku Liškovou, snad vůbec nestárne. V 65 letech vypadá fantasticky, stále se usmívá a má dobrou náladu. Její recept na mladistvý vzhled je prostý. Sportem se udržuje v dobré kondici, dělá obličejovou jógu, pracuje a těší se z vnoučat.

Herečku nabíjí energií práce s lidmi a pohyb

Sympatická Anička z Ulice letos v červenci oslavila pětašedesáté narozeniny. Její představitelce Ljubě Krbové by sotvakdo hádal takový věk vzhledem k mladistvému, svěžímu vzhledu. Jak se jí podařilo zastavit čas a vypadat pořád tak báječně? V rozhovoru pro eXtra.cz uvedla, že má v podstatě jen tři jednoduchá tajemství: pohyb, práci a rodinu.

Nejdůležitějším receptem na spokojenost a pevné zdraví je podle ní sport, kterému se věnuje už hodně dlouho. Je o ní známo, že se zajímá o bojová umění, zkouší různé adrenalinové sporty, nevyhýbá se novým a napínavým zážitkům, také velmi ráda cestuje a prozkoumává exotické kraje. Když člověk pravidelně cvičí, tělo mu ve formě vydrží, to je fakt, který se Ljubě Krbové potvrdil. Pozornost však nevěnuje pouze tělu, nýbrž i tváři. Poslední dobou zkouší obličejovou jógu, kterýžto trend pokládá za mnohem lepší než nějaké drastické zásahy. Pravda, v určitém věku už se žena vráskám nevyhne, ale jsou koneckonců přirozené. Tohle všechno jí pomáhá udržet se fit, stejně jako práce s mladými lidmi, díky které drží krok s technologiemi a v ničem neustrne.

Ljuba Krbová a Ema Businská
Ljuba Krbová a Ema Businská | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

V módě má ráda svobodu a emoce

Vedle výše zmíněných zájmů také ráda fotografuje a miluje módu. Jako mladé děvče si dokonce šila vlastní modely. Tenkrát ji bavila především provokativnější móda, ale pak to celé nějak ustoupilo jiným starostem (např. o dítě a podobně). Jednou však musí nutně přijít čas, kdy je důležité, aby o sebe žena dbala, a i když v tomto směru není aktuálně už tak náruživá, móda ji stále baví – zejména pak ta svoboda, která v ní dnes panuje. Každá žena může nějakým způsobem projevit vlastní osobnost.

Pokud vás zajímá, kolik času každé ráno tráví Ljuba Krbová výběrem outfitu, vězte, že to záleží na tom, kdy se vzbudí a jak moc má zrovna naspěch. Většinou se ale rozhoduje impulzivně podle momentální nálady a okolností. Když je třeba venku pošmourno, vyrovná to tím, že si oblékne veselé barvy.

Receptem na dobrou náladu jsou pro ni vnoučata

Jak už bylo zmíněno, kromě pohybu a práce jí dodává energii také rodina, zejména pak vnoučata. Má to štěstí, že bydlí jen asi 700 m od nich, takže jsou prakticky v denním kontaktu. Jak říká, je to pro ni skvělý elixír dodávající dobrou náladu. O nejstarším vnukovi Eliášovi prý její dcera říká, že už teď je to největší herečka v rodině, takže možná půjde jednou v babiččiných šlépějích – na rozdíl od dcery, která vystudovala práva a stala se advokátkou. Tomuto rozhodnutí Ljuba Krbová ze začátku úplně nedůvěřovala. Věděla totiž, že její dcera je temperamentní člověk, který nad skripty a paragrafy pravděpodobně nevydrží. Ale nakonec si našla svou cestu a ona si jí za to váží.

Zdroj článku: