Kristýna Leichtová: V období mezi sitcomem Comeback a seriálem Agrometal se z bezstarostné slečny stala zasloužilá matka

Kristýna Leichtová: V období mezi sitcomem Comeback a seriálem Agrometal se z bezstarostné slečny stala zasloužilá matka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Moc úspěšných sitcomů se českým tvůrcům nepovedlo, a tak je Comeback z dílny TV Nova příjemnou výjimkou, která dokáže i po letech svými 51 epizodami pobavit. Ivušku, kterou vychovával otec Tomáš Pacovský, začala Kristýna hrát ve třiadvaceti letech, přestože byla v seriálu středoškolačkou.

Roky plynuly a z Kristýny je máma od rodiny, která se na pár let stáhla do ústraní, aby se mohla věnovat svým dcerám. Nebylo to pro ni určitě jednoduché, protože po Comebacku začala být hodně populární, a tak musela zvážit, zda někdy svého rozhodnutí stát se mámou na plný úvazek nebude litovat.

Kristýna pochází z Plzně a v mládí ji rodiče vedli ke sportu, to ji však moc nebavilo, protože se jí nelíbil každodenní dril. Se závodním lyžováním byl konec, když začala mít zdravotní obtíže. Ve dvanácti letech se navíc musela vyrovnat s nepříjemnou událostí. Stala se obětí sexuálního násilí a roky se s tím vyrovnávala. Rozvedení rodiče jí pořídili v nových vztazích dohromady šest sourozenců, ale na ni moc času neměli. Nakonec s pomocí psychologa trauma překonala a úspěšně se přihlásila na Pražskou konzervatoř.

S hezkou tváří a ženskou postavou začala dostávat role v seriálech i ve filmech. Určitě si ji vybavíte třeba v Účastnících zájezdu, v Gymplu s (r)učeným omezeným nebo v Ohnivém kuřeti.

V roce 2018 otěhotněla s přítelem Vojtěchem Štěpánkem, který je uměleckým šéfem Národního divadla moravskoslezského v Ostravě. Na svět přišla Dorotka a za dva roky Rozárka. Překvapená Kristýna zjistila, že role matky je ta nejnáročnější, kterou kdy měla. Samozřejmě se naplno začala věnovat rodině, ale občas si na sociálních sítích povzdechne, že na tom někdy psychicky není nejlépe a ráda by se rozhodovala svobodněji, což jí v současnosti mateřské povinnosti neumožňují.

Zkusila v Ostravě založit dětský koutek, aby si přilepšila, ale podnikání není moc výdělečné a v investicích utopila všechny své úspory.

Kristýna marně čeká, až se její partner konečně vyjádří a navleče jí prstýnek, ale zatím marně. O svatbě už sice padlo pár plánů, ale herečka trvá na tom, že musí být hezkou nevěstou, a tak období, kdy byla těhotná anebo v období kojení to rázně zavrhla. Navíc její partner se nijak do manželství nehrne a k životu ho nepotřebuje. Zatím nejsou na obzoru ani zásnuby.

Rodinný rozpočet teď mohla mladá maminka vylepšit díky seriálu Agrometal, který je v premiéře vysílaný na Primě. Seriál ovšem zdaleka nedosahuje popularity jiných primáckých seriálů, a tak není zatím jasné, zda se uvažuje o točení další série. Ta první, která má 8 dílů, končí odvysíláním posledního dílu už 1. 7. 2023. Diváky sice přilákalo zajímavé herecké obsazení, ale scénář Rudolfa Hrušínského nejmladšího je žalostně nudný a kýčovitý. Ani slavné příjmení v tomto případě zájem diváků neovlivnilo. Snad bude mít mladá maminka příště více štěstí, pokud jde o pracovní nabídky.

Seriálu Agrometal patří sobotní večery na TV Prima a na Comeback se můžete podívat třeba v úterní večery na TV Nova.

Zdroje článku: