Na tyhle krasavce ze seriálu Ulice je radost pohledět

Na tyhle krasavce ze seriálu Ulice je radost pohledět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Za dobu vysílání Ulice se v seriálu vystřídaly hotové zástupy fešáků, z jejichž úsměvů se podlamovala kolena. Kteří krasavci vládnou obrazovkám v současných dílech?

Mirek – Magdin princ na bílém koni

Vstupem do sedmnácté sezóny přivítala Ulice několik neokoukaných tváří. Jednou z posil se stal sympatický Daniel Bambas (41), jehož diváci znají z Velmi křehkých vztahů nebo jako doktora Reného Seiferta z Ordinace v růžové zahradě 2. Do Ulice vstoupil netradičně uprostřed pískovcových skal v Českém ráji, a to jako Mirek, kamarád Prokopa Junka, který okamžitě našel zalíbení v krásné matikářce Magdě.

Má rád přírodu a hory, takže si své první natáčecí dny opravdu užíval. S vizáží a vystupováním prince na bílém koni není divu, že si snadno vydobyl pevnou pozici na našem seznamu největších fešáků Ulice. Navíc má slušně rozjetý byznys v Německu. Kdykoli se odtud vrátí do Ulice, nezapomene přivézt lahev kvalitního vína, luxusní dárek pro Magdu a příslib večeře ve vyhlášené restauraci. Kdo by ho nemiloval?

Daniel Bambas
Daniel Bambas, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Prokop – láme srdce zpoza katedry

Ondřej Studénka (36) obohatil herecký tým Ulice během loňského podzimu. Předtím účinkoval v epizodách seriálů Modrý kód a Krejzovi. Coby pohledný učitel Prokop Junek už stihl okouzlit nejednu krásku a zlomit nejedno srdce. Občas ho to dostávalo do solidních potíží.

Do jeho podmanivého úsměvu se totiž zamilovala ředitelka školy Irena Landová i nezkušená studentka Petra.

Své si s ním užila také kolegyně Magda, než jí do života vkročil Prokopův kamarád Mirek. Vedle atraktivních žen má Prokop vášeň pro ekologii a jeho představitel jej popisuje jako vzdělaného, zcestovalého a sportovně založeného. Než vůbec začal v seriálu hrát, obdržel Ondřej rozbor postavy Prokopa Junka a dal ho přečíst své manželce. Ta jej komentovala se slovy, že je to jako Ondřejův vlastní životopis. Herec má tedy s postavou leccos společného. Na natáčení je pro něj nejnáročnější dojíždění z Brna do Prahy, přesto stěhování do hlavního města zatím neplánuje.

Jonáš – zpívající barman z hospody

Barman Jonáš v podání muzikanta Pavla Callty (32) začal pracovat u Henryho jako podřízený nové majitelky Kateřiny. Úspěšná podnikatelka ho zaměstnala, aby jí pomohl rozjet byznys. Diváci ho zatím zahlédli jen párkrát, když obsluhoval zákazníky. Moc toho ale o něm neví – jen že je spolehlivý a pochází z Děčína stejně jako Kateřina. Jonáš i jeho představitel mají zkušenosti s pohostinstvím z minulosti.

cellta
Pavel Callta, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Pavlovi rodiče vedli restauraci a když dosáhl čtrnácti let, proběhla jeho první brigáda právě tam. Ještě před zahájením hudební kariéry navíc založil vodácký bar U Dvou bráchů na břehu Sázavy. Takže ho pobavila žádost produkce seriálu, aby se naučil točit pivo. Právě tohle se už učit nepotřeboval. Jinak je pro něj Ulice novou zkušeností. Dosud hrál pouze ve filmu Muzzikanti (2017) a v několika klipech. Letos o Štědrém večeru se na obrazovky dostane vánoční díl Ulice, v němž zazní speciální verze Pavlovy nové písničky Tvůj song vánoční, tak si to nenechte ujít.

 

Zdroje: