Konec úspěšného španělského seriálu na Netflixu „Papírový dům“ se chýlí ke konci: Teď vyšel trailer na poslední díly

Konec úspěšného španělského seriálu na Netflixu „Papírový dům“ se chýlí ke konci: Teď vyšel trailer na poslední díly
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Za necelé dva měsíce končí fenomenální španělský seriál „La casa de papel“, anebo česky „Papírový dům“ s druhou částí páté sezóny na Netflixu. Abyste na to v žádném případě nezapomněli, vydal Netflix menší upoutávku na ukončení oblíbeného seriálu.

Drama a pomsta

Poté, co se události v páté epizodě páté sezóny „Papírového domu“ kulminovaly v dramatické vyvrcholení, zůstávají dějové větve vzrušující. To samozřejmě není překvapivé. Po výbušné bitvě ve semifinále sezóny a tragické smrti Tokia (Úrsula Corberóová) je naznačeno již v první krátké upoutávce, že si jen tak neoddýchneme. Nemělo by také být překvapením, že ti, kteří jsou zodpovědní za sérii (především tvůrce Álex Piny) pravděpodobně znovu využijí jakékoliv zvraty a nečekané zápletky, aby nás tím upoutali až do úplně poslední vteřiny seriálu.

Profesor (Álvaro Morte) každopádně nechce přijmout nedávné ztráty a je odhodlán odvetu a dosažení svého cíle. Dokáže ale on a jeho skupina zlodějů skutečně uniknout obrovskému nepořádku, ve kterém se znovu ocitli?

Nový trailer a nové edice

Odpovědi na všechny tyto otázky budou brzy k dispozici: Druhá polovina páté a poslední sezóny „Dům peněz“ se na Netflixu objeví 3. prosince 2021.

Krátce poté začne na streamovací službě nová korejská edice této úspěšné série. A znovu a znovu se diskutuje také o možných spin-offech, přeci jen by si tvůrci nechtěli nechat ujít takovou šanci. To znamená, že i po finále „Papírového domu“ by s námi úspěšná značka měla zůstat o něco déle, jen v jiné podobě.

 

Zdroj: