Kapitán Říp: Představuje se nový český komediální seriál o komiksovém superhrdinovi

Kapitán Říp: Představuje se nový český komediální seriál o komiksovém superhrdinovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
10. května 2020 startuje nový projekt, který odvypráví příběh komiksového superhrdiny, který byste si rozhodně neměli nechat ujít. O co v tomto krátkometrážním snímku půjde?

Nová krátkometrážní komedie

Od května spatří světlo světa český projekt, pod kterým jsou podepsaní tvůrci Petr Cífka, Daniel Zeman a Filip Brouk. Dějová linka se ponese okolo komiksového superhrdiny, co pevně drží ochrannou ruku nad naším českým národem. A nebude to ochránce z masa a kostí.

Hlavní postava se i přes své chyby přikloní na správnou stranu

I přesto, že hlavní hrdina, připomínající medvídka Teda, vede docela zvrhlý životní styl a používá vulgární výrazy, se nakonec pokaždé postaví na stranu správných Čechů.

Za pomoci svého věrného sluhy Alfréda se Kapitán Říp vydá pátrat po svém otci, kterým má být ten největší ze všech Čechů. Vydává se na cestu po smrti své matky, aby nalezl ztraceného otce. Kdo tímto otcem bude? Nechme se překvapit.

Seriál nabízí mnoho známých hereckých tváří, jako je Luděk Sobota, Regina Rázlová nebo Bohdan Tůma. Objeví se v něm ale i známý český grafik a tvůrce vtipných politických koláží Tomáš Břínek, zpěvák Dalibor Janda, nebo hokejista Jaromír Jágr.

Seriál zachycující putování komiksové postavy bude pravidelně vysílán na Mall.tv.