Pozor, nesplést si! Firma The Asylum znovu zasáhla, „Jungle Run“ není to samé jako „Jungle Cruise“

Pozor, nesplést si! Firma The Asylum znovu zasáhla, „Jungle Run“ není to samé jako „Jungle Cruise“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vždy, když se v kinech objeví nový a zajímavý film (jako například „Jungle Cruise“, česky „Expedice: Džungle“ s Dwaynem Johnsonem), netrvá to dlouho a notoricky pověstná produkční firma The Asylum natočí něco podobného, jen o hodně levněji a nejčastěji bez scénáře.

Jungle Run vs. Jungle Cruise

Ve filmu "Jungle Run" (český název zatím neexistuje) provozuje kapitán Lebecq (Wade Hunt Williams – ne, nemusíte ho znát) malou charterovou společnost v brazilské džungli. Jelikož musí financovat svoji zvýšenou konzumaci alkoholu, je rád, že našel tři Američany, kteří mají všichni stejný cíl.

Podnikatelka Vera (Jamie Petitto) a také Amanda (Alyson Gorske) a její bratr Scott (Jack Pearson) hledají archeologa Nathana (Richard Grieco – ten je aspoň trochu známý, pokud se orientujete u Asylumu, tak víte, že si u nich zahrál i Lokiho).

Podle sourozenců je Vera důvodem, proč se Nathan ztratil v džungli, hádky tedy provází celý začátek této expedice. Ale stres na palubě se brzy ještě zhorší, protože jak na řece, tak na souši, na skupinu útočí stále větší a nebezpečnější zvířata, jejichž útoky jsou podle všeho dokonce koordinované. Má s tím něco společného artefakt, který Nathan našel při vykopávkách?

Zdroj: Autor: DFree / Shutterstock

Levná verze filmu „Expedice: Džungle“

Režii této typicky levné podívané, která v částech traileru připomíná spíše „Anacondu“, „Anacondu 2“, „Anacondu 3“ a několik dalších Anacond, než „Jungle Cruise“, převzal Noah Luke, který zde debutuje jako režisér. Jak je to u Asylumu typické, převzal dle webu filmstarts.de mimo režie i pozici hlavního kameramana.

Herecký štáb je z největší části zcela neznámý, mimo Richarda Grieca, který se kdysi stal teenagerovskou hvězdou v hitu „21 Jump Street“ z 80. let. Mezitím se zjevně zaměřil na levné produkce, jako je tato.

Přestože zatím tento film není zveřejněný, tak trochu se na něj můžeme těšit. Asylum sice není nikdy dobré, ale pobavit umí, hlavně díky neuvěřitelné neschopnosti natočit nejzákladnější jednoduchosti.

Zdroj článku: