Projekty, na kterých pracují v létě naši oblíbení herci

Projekty, na kterých pracují v létě naši oblíbení herci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po několikaměsíčním filmovém půstu se na obzoru rýsuje pár skvělých projektů, které vám krátce představíme. Držme tvůrcům palce, ať jim situace dovolí všechny plány uskutečnit.

Můžem s mužem

Pokud vše půjde podle plánu, dočkáme se prvotiny Vandy Hybnerové v roli režisérky.

Vanda je jednou ze čtyř hereček zářících v divadelní hře Můžem s mužem, která už dvě divadelní sezóny baví vyprodaná divadelní hlediště a sklízí nečekaný úspěch. Proto vznikl nápad natočit komedii. Vandu ve filmu doplní její divadelní kolegyně Jitka Sedláčková, Kateřina Hrachovcová a Dáša Zazvůrková. Dějově jde o jednu narozeninovou oslavu a hlavně o touhu po lásce a štěstí.

Film by měl být v kině 11. 3. 2021

Promlčeno

Další zajímavý projekt rozjíždí Robert Sedláček. Tentokrát je žánr thriller a motiv filmu se opírá o reálný kriminální případ promlčených vražd. Herecké obsazení slibuje kvalitní filmový zážitek. Hlavní role se zhostil Karel Roden. Ve filmu se můžeme těšit na Barboru Bočkovou, Vilmu Cibulkovou, Igora Bareše, Vladimíra Kratinu, Denisu Barešovou, Ernesta Čekana a další známé tváře.

Premiéra by měla být začátkem roku 2021.

Láska na špičkách

V Krásné lokalitě na Šumavě se začal natáčet český film v režii Petra Zahrádky a podle scénáře Adély Kroupové. Učitelka tance Tereza, ztvárněná Vicou Kerekes ,pracuje v taneční škole v malém městě a zbytek času věnuje opravě starého kamenného mlýna. Neprožívá zrovna šťastné období a potřebuje někoho, na koho se může spolehnout. Bude to šarmantní velitel dobrovolných hasičů? Může počítat s podporou a pomocí svých bývalých spolužaček a znovunalezených kamarádek z dob studií na taneční akademii?

To a mnoho dalšího se dozvíme až při sledování této romantické komedie. Ve filmu si zahrají Leoš Noha, Jakub Kohák, Linda Rybová, Jana Stryková, Jana Paulová, Robert Mikluš, Tomáš Jeřábek a další.

Premiéra je naplánovaná na květen 2021.