Najde Ingrid z Ulice lásku?

Najde Ingrid z Ulice lásku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Těžko říct, jestli Ingrid z Ulice teď nelituje svého posledního rozhodnutí, které ji přestěhovalo z Málkova k Lumírovi. Sice má novou a zajímavou práci, větší možnosti, nemusí tak často dojíždět k Lexíkovi... Ale také má za zadkem neustále Lumírovu mámu.

Ingrid je v dobré formě

Doma v Málkově má sice své dva kluky, ti jsou však už velcí a mámu tolik nepotřebují. IngridUlice je ve skvělé formě. Nikdy předtím nevypadala lépe ani nebyla takhle vyrovnaná. Teď už konečně bydlí u Lumíra, což jí mnohé zlehčuje. Například už nemusí tak často dojíždět k Lexíkovi, který jí přirostl k srdci.

Také si našla novou práci jako produkční, která ji naplňuje. A v neposlední řadě se konečně rozhoupala a založila si profil na seznamce.

S Lumírem to nevyšlo a do smrti sama zůstat nechce. A proto diváky na jazyku pálí otázka: „Najde Ingrid lásku?”

Ingrid je sebevědomá žena, která si k sobě jen tak někoho nepustí. Zaměřuje se jen na ty, kteří jsou pro ni zajímaví. V randění jí pomáhá také skutečnost, že se na úspěchy příliš neupíná. Spíše než někoho pro společný život hledá chlapa pro občasné povyražení.

Což o to, Ingrid se ve světě neztratí, jediným příkořím pro ni je Lumírova matka, která ji hlídá, kudy chodí. Naposledy jí vyčetla, že se dostatečně nemá k Lumírovi, že se nenastěhuje do jeho ložnice nebo že chodí večer často ven a navíc vyparáděná jako na rande.

Jaroslava Obermaierova - Vilma, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ingrid se před Vilmou začíná schovávat

Došlo to tak daleko, že se Ingrid raději zdekuje k sobě do ložnice, než aby se znovu podrobovala rýpavým výslechům Vilmy. Aby se jí zbavila, dokonce na Lumíra práskne, že také chodí randit. To pomohlo, protože Vilma začne směřovat svou pozornost spíše k Lumírovi a jeho nové partnerce.

Vilma je tedy vyřešená, otázkou zůstává, jestli to Lumír s Ingrid maličko neuspěchali. Oba se po hlavě vrhli do randění i společného bydlení. Ale co se stane, když jeden z nich v randění uspěje a začne to být vážné? Budou žít v jednom bytě se svými novými partnery jako komunita? To nejspíš ne...

 

Zdroje:

  • autorský text