Tihle herci se stydí za své role! Patří mezi ně i Rose z Titanicu

Tihle herci se stydí za své role! Patří mezi ně i Rose z Titanicu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Často slýcháme, jak se herci dokáží ztotožnit s jejich filmovými charaktery a své role se dokonale zhostit. Je zde ale celá řada případů, kdy došlo k pravému opaku a herci nenáviděli osoby, do kterých se museli před kamerami vtělit, považovali film za směšný nebo se stydí za své výkony.

Robert Pattinson v Twilight 

Díky upíří sérii Twilight Saga se proslavil a jeho tvář byla na plakátech v milionech dívčích pokojů. Přesto není tajemstvím, že Robert Pattinson alias Edward Cullen filmovou sérii k smrti nenáviděl. Není to tak, že by se zpětně styděl za svůj mladistvý výkon, svoji nechuť dával najevo již v době natáčení. Během premiéry prvního dílu, při scéně, kde na prvním rande Belle přizná, že umí číst myšlenky, Pattinson odešel z kina. Během let se o Twilight negativně vyjadřoval tolikrát, že dokonce vznikl Tumbrl účet věnovaný všem jeho nenávistným výrokům. 

Je to ten nejsměšnější člověk. Čím víc čtu scénář, tím víc ho nenávidím. Navíc je to 108 let starý panic, takže očividně má nějaké problémy. 

-Robert Pattinson, zdroj: www.marieclaire.com

Zdroj: Autor: Tinseltown / Shutterstock

Kate Winslet v Titanicu 

Kdo by se nerad zhlédl po boku mladého Leonarda DiCapria v romantické scéně na potápějící se lodi? Podle svých slov právě představitelka Rose, herečka Kate Winslet. V roce 2012 byla v rozhovoru pro CNN dotázána, zda by některou ze scén změnila. Odpověděla, že úplně každou. Údajně se nemůže ani slyšet kvůli svému americkému akcentu. Prý to ale v jejím případě není nic neobvyklého, i jako ostřílená profesionální herečka má problém se zpětně dívat na své výkony. 

George Clooney v Batmanovi 

Jen těžko bychom našli herce, který se prezentuje tak sebejistě jako George Clooney. Po dlouhých osmnácti letech od premiéry akčňáku Batman & Robin promluvil o svých dojmech z filmu. Nebál se zajít i pro slova jako „tragédie,“ není totiž tajemstvím, že tento film zůstává jedním z nejkontroverznějších počinů série o Batmanovi. 

Po Batman & Robin jsem si uvědomil, že budu odpovědný za celý film, nejen za svůj výkon. Tenkrát jsem si myslel, že to bude opravdu dobrý krok v mé kariéře. No, nebyl.

-George Clooney, zdroj: www.nzherald.co.nz

Jennifer Lawrence v Matka!

Mladá nadějná herečka je ohledně hororu Matka! znepokojena z opačného důvodu. Zatímco ostatní herci bývají znechuceni z vlastního nedostatečného výkonu, Jennifer Lawrence má dojem, že společně s tvůrci to trochu přehnali. Veřejnost se shodovala na tom, že film diváky dostane zkrátka až příliš daleko za hranice komfortu. Nakonec ale herečka uznala, že byť jde o dílo neobyčejně znepokojující, s tímhle záměrem ho vytvářeli a je to právě to, co chtěli skrze plátna předat. 

Zdroj: