FOTOKVÍZ: Vánoční podívaná v televizi, kterou jistě znáte nazpaměť. Dokažte to v našem kvízu

FOTOKVÍZ: Vánoční podívaná v televizi, kterou jistě znáte nazpaměť. Dokažte to v našem kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Není nad to udělat si mezi svátky menší přestávku od televize a přejít k počítači nebo telefonu, abyste si mohli zahrát jeden z našich vánočních fotokvízů. Alespoň si ověříte, kolik vám toho ze všech těch známých českých filmů zůstalo v hlavě.

České filmy, ať už starší nebo nové, na našich obrazovkách o Vánocích nesmějí chybět. Černobílé komedie i ty pozdější, které hrají barvami, úsměvné rodinné filmy nebo dojemná dramata a romantické kousky, nad nimiž zaplesá srdíčko, to všechno nám programy nabízejí rok co rok v nejkrásnějším svátečním čase.

Naskládejte si proto před sebe na talířek pár kousků lahodného cukroví, nalijte si horký vánoční čaj, pohodlně se usaďte a zapněte televizi. Připomeňte si filmy, které vám třeba minulý rok utekly (koneckonců jich dávají opravdu hodně a kdo by měl čas to všechno stíhat?), anebo si dopřejte takový, který jste ještě ani jednou neviděli.

Bude se vám to hodit jako průprava pro náš fotokvíz, ve kterém zkusíte přiřadit scény z jednotlivých filmů ke správným názvům. Buďte ve střehu a snažte se všímat si každé maličkosti. Spousta dobrých herců se přece sešla v nejrůznějších filmech a někdy je snadné zaměnit např. určité komedie, které se na první pohled zdají podobné. Neunáhlujte se, dopřejte si čas a hlavně – dobře se u toho bavte.

Doufáme, že vás náš fotokvíz nezklamal a přinesl vám příjemnou chvilku relaxace. Možná jste se při jeho řešení dozvěděli i něco nového. Tak proč si rovnou nezkusit nějaký další?

Zdroj článku:
  • Autorský text