Fotokvíz: Poznejte podle fotografií 10 největších filmových propadáků roku 2023

Fotokvíz: Poznejte podle fotografií 10 největších filmových propadáků roku 2023
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bohužel, některé filmy před negativním hodnocením nezachrání ani hvězdné obsazení, o tom se můžete přesvědčit také v desítce největších propadáků loňského roku. Jsou mezi nimi filmy, které o kvalitách děje už leccos prozrazují svými bizarními či bláznivými názvy. Ty však musíte odhalit právě vy.

Pokud jste měli možnost vidět některé z filmů tohoto neslavného žebříčku, pravděpodobně vás to příliš nepotěšilo, ale zase je dobré, že se vám to teď může hodit v našem fotokvízu. V něm si totiž otestujete, zda dokážete rozpoznat právě nejhorší filmové propadáky minulého roku.

Abychom vám to trochu usnadnili, prozradíme, že mezi nimi najdete především akční a dobrodružné filmy, thrillery i horory, komedie a dramata. Ačkoli, takovým výčtem jsme to pravděpodobně nevylepšili, že? Naneštěstí se jedná o všehochuť, ale z českých filmů tu naleznete jen komedie, nepříliš příznivě přijaté diváky. Z těch zahraničních pak podívanou, která by správně měla hýřit akcí, napětím a populárními hollywoodskými herci, ovšem jak se zdá, někdy ani to k úspěchu nestačí. Přesto doufáme, že vás následující fotokvíz pobaví a třeba vám vykouzlí úsměv na rtech. Jistě se při něm výborně odreagujete.

Filmový žebříček byl sestaven podle aktuálního hodnocení a počtu hodnotících na ČSFD ze dne 18. 1. 2024. Pokud vás náš fotokvíz na téma největších filmových propadáků roku 2023 zaujal, možná si rádi vyzkoušíte další z našich kvízů zaměřených na filmovou i seriálovou tvorbu.

Zdroj článku:
  • Autorský text