Dnes v Ulici: Dnes se v Ulici usmíří Knoblochovi i Kristýna s Borkem

Dnes v Ulici: Dnes se v Ulici usmíří Knoblochovi i Kristýna s Borkem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnešní Ulice bude plná usmíření. Eva pochopí, že je na Miloše moc přísná. Borek pro změnu za Kristýnou vyrazí s dobrou kávou. Přece jen není takový necita, jak vypadá.

Eva si stěžuje Aničce, že je Miloš neschopný

Eva má pořádně prořízlou pusu. Sama si nepřipouští žádnou chybu. Na schůzce s Aničkou plive jed na Miloše. Má pro jednou volno a nedokáže se postarat ani o domácnost! Přitom Miloš ze sebe v poslední době vydává maximum. Nová práce Evy se mu ani za mák nelíbí. Jak jen mohl na tohle přistoupit? A to ji ještě v jejím rozvoji tak podporoval. Ale jakmile Eva dosáhla svého, v jejím případě prodejního kurzu a řidičáku, už jí opět není dobrý. On toho má ale dost. Takhle se sebou nenechá zametat. Také Anička, která Evu moc dobře zná, obrušuje hrany. Eva by si v první řadě měla uvědomit, co v Milošovi má. Měli by se oba uklidnit a případné další konflikty řešit s klidnou hlavou. Vždyť o nic nejde. Co všechno musela v manželství ustát ona a zvládla to. Nějaké žabomyší války za dusno v rodině opravdu nestojí.

Nakonec však uznává, že přestřelila, a omlouvá se

Nakonec Eva uznává, že opravdu přestřelila. Miloš toho pro ni v poslední době opravdu udělal hodně. Navíc Franta teď bude více v Amsterdamu, a tak je jí to moc líto. Jeho poslední chvilky v Česku by mu opravdu neměli kazit neustálými hádkami. Miloš je překvapený. Nestává se totiž moc často, že jde Eva takhle do sebe. Vždyť i tu Lucii tolik trýzní. Aby ona v práci profitovala, natlačí ji do něčeho, co nikdy nemůže prodat. Chudák holka. Vyšlo by ji lépe, kdyby se rozhlédla po jiném, lehčím přivýdělku.

Borek se s Kristýnou příšel usmířit

Hvězdy svítí také pro Kristýnu. Aniž by ho čekala, potkala Borka před máminým bytem. Čekal tam na ni s kávou a nabídkou usmíření. Tu Kristýna ráda přijímá. Možná se i maličko stydí za to, jak na Borka tehdy vyjela. Kristýna je emotivní, to přiznává. Ale kterou holku by nevytočilo, kdyby jí kluk zničehonic přiznal, že je tak trochu ženatý, ale nic to neznamená? To by snad nepřekousla žádná.

Kristýna je opět šťastná

Pocity Kristýny jsou jako na houpačce. Když je vše sluncem zalité, jako například teď, září na všechny strany. Je v pohodě, upovídaná a její motor ji žene vpřed. Když se ale věci nedaří tak, jak si přeje, umí se stáhnout do ulity, ze které ji kolikrát ani její vlastní matka nedostane. Teď jsou však mráčky pryč a na nebi opět svítí sluníčko. Borek by tohle počasí ale neměl vnímat jako příležitost pro lelkování. U něj by se naopak měly začít dít důležité věci. V první řadě by se měl rozvést se svou manželkou, se kterou si tolik rozumí. Nebo by se za ní nemusel stavovat v době, kdy má být s Kristýnou. Nebo by o tom neměl Kristýně vyprávět.

Zdroj článku:
  • Autorský text