Drbárna ze ZOO: Začátkem září si Petr vzpomene, že má děti a Raul se v manažérské pozici pohybuje „jako slon v porcelánu“

Drbárna ze ZOO: Začátkem září si Petr vzpomene, že má děti a Raul se v manažérské pozici pohybuje „jako slon v porcelánu“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Raul si na sebe bere dobrovolně velké břemeno a přebírá vedení firmy. Sid je sice ve vedení firmy úspěšná, ale nedostatek odpočinku už je na ní znát a v její druhé práci začíná své povinnosti šidit. Sid je za Raulovu pomoc ráda a trpělivě ho vše učí.

Nový šéf sklárny začíná pochybovat, zda jeho rozhodnutí nebylo ukvapené. Cítí však vůči Sidonii dluh. Jeho problémem je, že není dostatečně diplomatický a zákazníky spíše odrazuje. Když jedno jednání úplně pokazí, volá opět o pomoc Sid.

Milostné rozčarování prožívá Albert. Příliš pozdě si uvědomil, že by mohla vychytralá Markéta představovat problém. Teď se jí nemůže zbavit, přestože u něj šlo o krátkodobou známost a stále doufá, že oslní Kristýnu.

Tam kdesi v cizině si Petr vzpomene, že má děti a plánuje jejich návrat. Viky i Danuše jsou z toho smutné, ale nemají žádné silné argumenty, kterými by odjezd zmařily. Viky si myslí, že Filip sympatie k Benovi a Sofii jen předstírá, ale on si na ně opravdu zvykl a z jejich návratu k Petrovi nejásá.

Tvůrci asi zaspali dobu. Ovčík se sice už nějaký ten měsíc snaží Katku a její útulek vypudit z lukrativních pozemků, ale až teď ji přestal dodávat krmení. Katka je zoufalá, protože nemůže sehnat dalšího dodavatele a ani milionář Charlie netuší, co si počít. Že by supermarket?

Izy je zaslepená ziskem a nakoupí neznačkový alkohol na výrobu bonbónů, o kterých se už před časem, kdy se ve škole opili kluci od Elišky, rozhodly s Terezou, že je nebudou nevyrábět. Naštěstí se zásluhou Marka alkohol vyhodí. Dodatečně se zjistí, že obsahoval methanol.

Raul odradí dalšího klienta a šedá myška Alice už je vyděšená a zoufalá. Pokud bude bratr Sidonie pokračovat takovým tempem, budou z nich žebráci. Jedinou záchranou je Sidonie a musí vynaložit celé své úsilí, aby vrtošivou tchýni přesvědčila k návratu do rodinného byznysu.

záběr z natáčení
záběr z natáčení | Zdroj: FTV Prima

A to nejjednodušší řešení může být to nejlepší. Sidonie a Raul se tak mohou společně starat nejen o rodinnou sklárnu, ale i o rybářskou osadu, kde jsou oba tak rádi. A Sid se konečně bude zase věnovat práci v zoo, kterou poslední dobou šidila.

Albert stále vytrvale vrká kolem Kristýny. To se moc nelíbí majetnické Markétě a Brázda už má z podivného vztahového trojúhelníku legraci. Kristýna už jasné signály zaznamenala dávno, ale zatím váhá, zda si má Alberta pustit do života.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text