Drbárna ze ZOO: Márty, nebo Lubor? Oba pánové si myslí, že ulovili bohatou vdovu

Drbárna ze ZOO: Márty, nebo Lubor? Oba pánové si myslí, že ulovili bohatou vdovu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sedí spolu v kanceláři, oba jsou nezadaní a mají zřejmě stejný vkus na ženy. Jen jeden z nich má však u Alice šanci. Jenže v ZOO se nic neutají a všichni mají jasno. Nápadníkem je Lubor Brázda.

A žhavou novinku vlastně pustila do oběhu Sid, protože až moc nahlas probírala záležitost ohledně matky v kantýně, kde každé slovo vyslechla i drbna Hubáčková. Alice Sid volala a jen tak mezi řečí sondovala, co by si dcera myslela o tom, kdyby si občas s někým vyšla. Sid matku povzbudila, že je ještě mladá a ať si ještě něco užije.

Seznámení Mártyho a Alice

Zdroj: FTV Prima

Kdyby však věděla, s kým začala její matka randit, nejspíš by věc viděla jinak. Sid několikrát viděla matku s Brázdou, a tak si pracovní schůzky mylně vyložila jinak. Ale to se není čemu divit. I Lubor byl z Alice celý rozhozený, ukončil vztah s účetní Monikou a začal tokat v přítomnosti Alice. Ta mu ovšem jasně dala najevo, že jde o přátelský pracovní vztah a nic víc.

Jenže drbna Hubáčková slyšela Sid mluvit o tom, že matka asi randí s Luborem a hned toho byla plná ZOO. A samozřejmě, že se to dostalo i k Luborovi, který si zřejmě myslel, že Alice dělá jen drahoty a on se nakonec dočká.

Jeho nadšení nevěřícně sledoval Márty, který měl právě na večer s Alicí domluvené rande. Až se Sid dozví pravdu, nejspíš bude muset docházet na terapii.

Starý Polák zjistil, že má doma několik falešných obrazů, a tak se samozřejmě obrátil na policii. Případ dostal Břéťa, kterého napadlo, že by se mohl zeptat Charlieho, zda v tom nemá prsty. Charlie samozřejmě nic nepřiznal, jenže se k tomu přimíchala Ilonka a v domnění, že Břéťa už je v rodině, tajemství prozradila. A tak se pravda dostala na světlo. Břéťa byl ohromený a naštvaný. A to ještě netušil, co všechno Charlie skrývá.

Alice v baru
Alice v baru | Zdroj: FTV Prima

V ZOO přibývá neukázněných návštěvníků a Franta z pozice vedoucího průvodců dostává od Roklové volnou ruku, aby vymyslel, jak zabránit vyskakovat lidem z autobusu uprostřed výběhů nebezpečných zvířat.  To však Roklová netušila, že Fanda bude návštěvníky „zatěžovat“ závažím na nohách, aby jednoduše vyskočit nemohli i kdyby chtěli. Vše se zvrtne, když jeden muž při výstupu z autobusu upadne a málem si překousne jazyk.

Franta je sesazený z postu vedoucího a na jeho místo nastupuje Kristýna. Ani ta neví, co s neukázněnými návštěvníky dělat. Jen poučení nestačí a ze zákazu si nic nedělají. S nápadem přispěchá Márty a opět si získává další sympatie.  

Zdroje článku: