Drbárna ze ZOO: Kristýna opět v roli svůdnice, dvojčata jsou v šoku a Hubáčková je možná Fandova matka

Drbárna ze ZOO: Kristýna opět v roli svůdnice, dvojčata jsou v šoku a Hubáčková je možná Fandova matka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam tvrdí Sid, že se cítí obtloustle, a tak jde běhat s Mártym. Jeho přítel se stále více snaží Adama mít ve volném čase jen pro sebe a Sid už je z toho trochu nervózní. A když zjistí, že mu Adam sehnal i práci v ZOO, rozhodně potěšená není. Márty je prostě vrah a nikdo jí to nevymluví.

Po dobrodružství v zavalené štole, kde spolu Albert a Kristýna strávili noc, se něco v tom, jak se Kristýna dívá na Alberta, změnilo. Všechna zloba, kterou si v sobě tak pečlivě pěstovala, zmizela někde v podzemních tunelech.

Zdroj: FTV Prima

Kristýna už zase propadla kouzlu místního playboye a zase na něj rovnou skočila v kanceláři. Albertova pracovna pro ni má zřejmě neodolatelné kouzlo a po chvíli pobytu se začne svlékat. A Albert není z těch, kdo by se „upejpal“. Jen sekretářka Adélka na ně ráno koukala jako na zjevení, když vešla do kanceláře. Deka na gauči a rozcuchaná Kristýna ji rozhodně nepřesvědčily v tom, že se tam pracuje, jak se Albert snažil předstírat.

Márty je pro Adama vzorem a pro Sid stále vrahem

Už v minulé epizodě bylo jasné, že se bývalý Adamův velitel snaží co nejvíce dostat do jeho života a zkouší to i přes Alici. Zaboduje u zámožné vdovy? Už to zkoušel i Lubor, ale ten neuspěl. Třeba Alice bude mít pro válečného veterána, kterého Adam vynáší až do nebe, slabost.

Sid se však pořád něco na Mártym nezdá. Znovu se vrací na místo, kde viděla vraždu, a najednou jí došlo, že člověk, na kterého Márty zaútočil, měl na krku zvláštní tetování. Jenže muž, kterého Márty označil za člověka, kterého zbil tak, že skončil v nemocnici, žádné viditelné tetování nemá.

Co je vlastně ta Hubáčková zač a co skrývá?

Veronika Žilková jako Hubáčková
Veronika Žilková jako Hubáčková | Zdroj: FTV Prima

Hubáčková se chová podivně. Měla by být na Fandu naštvaná, že ji označil za zlodějku, místo toho se snaží s ním komunikovat, ale Fanda si to vysvětlí po svém a je z nové uklízečky hodně nervózní. Ještě podivnější je, že Hubáčková tvrdí, že má Fanda narozeniny, ale její spolupracovnice ji ubezpečují, že je měl nedávno. Když ale trvá na svém, ptají se jí, jak to může vědět. To ji znejistí a raději odejde. Bylo by možné, že jde o Fandovu biologickou matku, která ho odložila? Vystopovala ho po letech a chce navázat nějaký vztah?

Na to si bohužel budeme muset ještě chvíli počkat.

Viky a všechny sestry

Viky je v dobrém rozpoložení a pomalu se vrací ze svého romantického období zase ke „staré Viky“. Své sestry neustále přemlouvá, aby šly kvůli otci na policii, dokonce jim přivede Břéťu až do baru, ale holky se nějak nemohou odhodlat k tomu, aby proti otci šly. Když se vrátí z cestovky, kde chtěly zrušit poukaz, který jim vykutálený otec ukradl, jsou v šoku.

Otec odletěl do Austrálie s dcerami! A jak později vypátrají, má opravdu další dvě dcery, před kterými si hraje na hodného otce a celé představení s rakovinou musel dlouho plánovat, protože od matky těch dcer se dozvěděly, že jim cestu do Austrálie sliboval už dlouho.

Jenže na rozdíl od Viky, dvojčata v sobě nenávist k otci nedrží a také nechtějí brát nově objeveným sestrám iluzi o jejich společném otci. Viky se tak o pomstu snaží asi marně.

Zdroje článku: