Drbárna ze ZOO: Dominika vyhlašuje Charliemu válku, Brázdu si odvlekla domů Pechová a Márty začíná mít problémy

Drbárna ze ZOO: Dominika vyhlašuje Charliemu válku, Brázdu si odvlekla domů Pechová a Márty začíná mít problémy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dominika stále krouží kolem Charlieho a nabízí mu spolupráci. Ten by jí možná dokázal všechno odpustit, ale to, že kvůli ní přišel o Katku, jí odpustit nedokáže. A je stále rozhodnutý jí život ve městě tak otrávit, aby odešla z města.

Jenže Dominika je hodně houževnatá žena a jentak se něčeho nezalekne. Neúspěch si nepřipouští a nebere ohledy na nikoho. Charlie si rozhodně nestanovil malý cíl. Ale může to být i zábava. Teď se baví i Ilona, která neviděla moc ráda, když se Charlie tvářil poraženecky.

Zdroj: FTV Prima

Když selhal plán spojit se proti Dominice se starostou, Charlie začal pátrat, jak stanovisko odboru životního prostředí pozdržet i bez pomoci Bavora. Nápad se zrodil spontánně. Kdyby se v okolí psího útulku objevil nějaký vzácný živočišný druh, práci by už za Charlieho odvedli ochránci přírody. Charlie si pro radu zašel do ZOO a rozhodl se, že vsadí na brouky. Volba padla na roháče, který je chráněným druhem.

Ilonka si vzpomněla, že Ben jí domů nosil pořád nějaké brouky a hodně se v nich vyznal. A rád se o znalosti podělil. Sehnat kolonii roháčů bylo snadné a zájem regionálních reportérů byl překvapivě rychlý. Tentokrát to bylo 1:0 pro Charlieho, ale Dominika to jen tak nenechá. Rovnou Charliemu vyhlásila válku.

Brázda v akci

Za Brázdou přišla sestra a nešlo jen o zdvořilostní návštěvu. Musí zaměstnat jejího Milana, který už přes rok dřepí doma a ona ho má plné zuby. Má to však háček. Milan už v ZOO zaměstnaný byl a jen se flákal. Nikdo s ním dělat nechce. Brázda to zkoušel hned u několika lidí, ale jediná Helena Pechová byla ochotná dát Milanovi šanci a vzít ho jako pomocníka. Zadarmo to však nebylo. Brázda se jí musí celý den dvořit, aby se cítila jako královna.

Lubor netušil, jak náročný den ho čeká. Hned v práci Helena dostane luxusní dárkový koš, což hodně popudí Moniku, která ještě nerozdýchala rozchod a stále doufá, že Brázda pochopí, že udělal chybu a vrátí se k ní. Ten ale o žárlivou stíhačku zájem nemá.

Helena se také dočká speciálního oběda v kantýně. Ti, co netušili, o co jde, jen kroutili hlavou, co se to s Brázdou děje. Ten však musel ještě Pechovou vzít na večeři a poté mu jeho podřízená oznámila, že ho ještě vezme domů. To už bylo na Lubora moc a ohradil se, že by si mohla chlapa sehnat i důstojnějším způsobem. To ještě netušil, že nejde o pozvání k milostným hrátkám, ale že má Helena doma hromadu uhlí, kterou potřebuje uskladnit. Lubor předvedl, že se nezalekne ani fyzické práce, a misi dotáhl do konce.

Alice a Márty
Alice a Márty | Zdroj: FTV Prima

Podivnosti kolem Mártyho

Sid sice na čas přestala Mártyho pronásledovat, ale pořád se jí něco v jeho chování nezdá. Vidí však, že matka je s ním šťastná, a tak se s jeho existencí pomalu smiřuje. Navíc, když viděla, jak dává cizí ženě velký obnos peněz a on jí potom řekl, že byla v těžké životní situaci, tak jí půjčil peníze, docela ji to potěšilo. To nemohla tušit, že si podvedená žena přišla pro peníze, o které ji před časem připravil.

Hned potom se v infocentru objevili dva muži z motorkářského gangu a Márty z nich evidentně radost neměl. Dokonce se snažil se schovávat v kanceláři, ale Alice mu je přivedla, když šla za Roklovou. Oni se jí představili jako jeho kamarádi. Jejich chování však moc přátelské nebylo. I oni mu, podobně jako okradená žena, začali vyhrožovat, že by se možná jeho nová známost o něm mohla něco nepěkného dozvědět. Sid se jednoho dne bude radovat, až zjistí, že ji instinkt nezklamal a Márty není ani trochu dobrý člověk, jak předstírá.

Zdroje článku: