Bradley Cooper ve 47 letech ukázal před kamerou své mužství

Bradley Cooper ve 47 letech ukázal před kamerou své mužství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Americký herec se nedávno pro The Hollywood Reporter nechal slyšet, že zažil své první natáčení úplně nahý a rozhodně to nebral na lehkou váhu už od okamžiku, kdy četl scénář.

Jak poznamenal, jeho postava v novém filmu Ulička přízraků vyžadovala, aby ukázal „celou přední část a částečně zádní část“ během scény ve vaně, kde provozuje ještě jinou příjemnější činnost, než je očista těla. Cooper řekl, že to bylo těžké hned ze dvou důvodů. Jednak byl celých šest hodin během natáčení nahý a jednak svou partnerku v milostných hrách Toni Collette viděl poprvé až při natáčení pikantní scény.

Nahé mužské scény jsou podle hollywoodského magazínu zrovna v módě a nedávno se svým mužstvím pochlubil také Benedict Cumberbatch ve filmu Jane Campion Síla psa a podobný osud čekal i Simona Rexe v komedii Seana Bakera Red Rocket (2021).

Ulička přízraků

Film míří do českých kin. Nejen na chloubu Coopera se můžete zajít podívat už 27. 1. Kromě zmíněného herce a australské herečky Toni Collette se ve filmu objeví elegantní Cate Blanchett a Willem Dafoe.

Cate Blanchett, Zdroj: Press / falcon.cz

Jde o kriminální drama a Cooper bude Stanton, ztracená duše, která skončí v cirkusovém představení. Kritici hodnotí výkon Coopera jako to nejlepší, co doposud natočil. Stanton bude vystupovat jako mentalista s partnerkou (Toni Collette), která ho naučí triky řemesla. Pár bude mít na estrádách velký úspěch až do dne, kdy potká okouzlující, ale velmi nebezpečnou Cate Blanchett.

Pokud neznáte román Williama Lindsaye Greshama z roku 1946, který sloužil jako předloha pro film, celý film pro vás bude jedním velkým překvapením.  

Režisér Guillermo del Toro pro vás vytvořil strhující podívanou, ve které udělal z Bradleyho Coopera hvězdu.

zdroj: