AZ-kvízem prošlo na 10 000 soutěžících. S naším kvízem ale nemusíte nikam chodit

AZ-kvízem prošlo na 10 000 soutěžících. S naším kvízem ale nemusíte nikam chodit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
AZ-kvíz se na televizních obrazovkách objevuje od roku 1997, tedy bezmála 26 let, a tak nepřekvapí, že se v něm za tu dobu pokoušela bojovat o výhru pestrá řádka lidí s rozličnými charaktery a motivy. Moderátoři ale nikomu nenadržují. Ani vy nebudete mít žádné výhody při řešení našeho kvízu.

AZ-kvízem za dobu jeho vysílání prošlo více než deset tisíc soutěžících, někteří z nich čistě jen proto, že v práci nebo u piva uzavřeli bláznivou sázku. Jedni se hlásí opakovaně, druzí dlouho sbírali odvahu, než se k účasti konečně odhodlali. Najdou se mezi nimi i tací, kteří mají televizní soutěže jako určitý koníček a postupně obcházejí všechny podobné pořady. Ostatně i sám Jakub Kvášovský, Kalkulátor z populárního Na lovu, prošel celou řadou soutěží, včetně AZ-kvízu.

Ať už se účastníci rozhodnou přihlásit z jakéhokoli důvodu, moderátor Aleš Zbořil nesmí nadržovat žádnému z nich. Jak sám říká, snaží se být spravedlivý, ale poslední slovo stejně mívá režie a dramaturgie. „Někdy mám tendenci uznat třeba nějakou zkomoleninu, oni však natáčení přeruší a řeknou, že to nemůžou uznat.“

Také vás láká možnost navštívit AZ-kvíz osobně a zabojovat o nepříliš vysokou, ale přesto atraktivní výhru? Chcete být jedním z těch, kdo se do soutěže budou hrdě vracet, nebo jste se ještě nepřiměli ani k prvnímu pokusu? Tak nebo tak, jistě si s námi rádi zahrajete naši skromnou verzi AZ-kvízu.

Doufáme, že vám náš kvíz přinesl příjemně strávenou chvíli i nové, zajímavé postřehy. Zkuste je zužitkovat v našich dalších kvízech.

Zdroj článku: