Anatomie života: Zachtělo se panu kardiochirurgovi Hilskému okusit něco z lehké minulosti zdravotní sestřičky Emy?

Anatomie života: Zachtělo se panu kardiochirurgovi Hilskému okusit něco z lehké minulosti zdravotní sestřičky Emy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jeden by si řekl, že se vztah mezi Filipem Hilským a Janou Navrátilovou vyvíjí tím správným směrem a všechno je, jak má být. Svou lásku už neskrývají ani před zraky kolegyň a kolegů z nemocnice. Jana dokonce Hilského seznámila se svými dcerkami, když se shodou okolností společně potkali před dětským hřištěm. A Filip si s nimi výborně rozuměl. Také se ale dozvěděl od zákeřného Reného o Emině minulosti a vypadá to, že se o ní bude chtít dozvědět více.

René opět nezklamal a projevil se jako prvotřídní gauner. Před intrikami chystanými na účet sestřičky Emy se nezastavil ani ve chvíli, kdy se dozvěděl svou krutou diagnózu. Ema mu i přes všechno, co jí její bývalý zákazník provedl, ukázala svou lidskou tvář, ale tvrdě na to doplatila. Po tom, co jí nabídl dvojnásobnou sazbu za to, že s ním stráví intimní chvilky, mu na oplátku věnovala facku. Reného ego opět utrpělo, a tak se rozhodl se jí pomstít. Barvitě vylíčil svému ošetřujícímu lékaři Filipovi Hilskému její služby prvotřídní eskortní společnice a vyjádřil se, že není vhodné, aby taková osoba pracovala coby sestřička v nemocnici. Ema se tentokrát odhodlala k detailnímu vysvětlení, jak to ve skutečnosti je s ní a Reném. Hilský se jako pravý gentleman postavil na Eminu stranu, ale představivost a mužský chtíč se v něm nejspíš nezapřou. 

Jana teď oproti tomu prožívá nelehké období, protože při svém romantickém tokání s Hilským zapomněla na to, že má také ještě manžela ve Švýcarsku, a ten se nešťastnou náhodou dozvěděl od jejich dcer o strejdovi Filipovi. Samozřejmě se na Janu rozohnil a svým způsobem jí vyčinil, jak nevhodně se chová. Jana tedy bude mít co řešit. Zda najde oporu právě ve Filipovi, se teprve uvidí.

Zatím to ale vypadá tak, že okouzlující pan kardiochirurg bude mít úplně jiné starosti. A to právě kvůli jeho nenadálému zájmu o Emu. Můžou se diváci těšit na nefalšovaný milostný trojúhelník?