Jak to dopadne s Alicí a jejím vysněným miminkem?

Jak to dopadne s Alicí a jejím vysněným miminkem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak už se stalo, že Alici z Ulice začaly tikat biologické hodiny a chce být mámou. Na tom by u mladé ženy nebylo nic tak zarážejícího... Až na to, že Alice o dítěti nikdy předtím nemluvila a Bedřich už se na další dítě necítí.

Alice chce dítě a Bedřich je z toho v rozpacích

AliceUlice se postarala o další rozruch ve vztahu s Bedřichem. Poté, co se rozbouřené vody erotické linky uklidnily, chce být mámou a dítě chce konkrétně s Bedřichem. Pokud si teda Béďa myslel, že už s Alicí jen v klidu zestárne, byl na omylu. Alice nikdy předtím o dítěti nemluvila, dokonce se jednu dobu zmiňovala, že dítě ani nechce. To nejspíš Bedřichovi, který má už malou Ladu, vyhovovalo. Vždyť už není nejmladší, má po rakovině a pendluje mezi Prahou a Opavou, aby vůbec viděl svou dceru Ladu, kterou má s Jindrou a která ho stála manželství s Aničkou.

Po tom, co Bedřich ve svém životě prožil, by si zasloužil klidné stáří, to by však po svém boku neměl mít mladou ženu, která zákonitě bude chtít miminko. U Alice s tím možná nepočítali ani diváci. Alice jezdí na motorce a má kovárnu, není tak úplně typickou ženou. Ani ona však nechce o možnost mít dítě přijít. Téma těhotenství otevírá opakovaně, a to i potom, co na něj Bedřich zareagoval s nelibostí.

Adrian Jastraban alias Bedřich, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Bedřichova Anička má na hlavě svatozář

S touhou mít dítě se Alice dokonce svěřila Aničce, která ji v tom podpořila. Sama má přitom na hlavě svatozář, protože byly doby, kdy s Bedřichem chtěla vychovat ještě jedno malé dítě. Ten však její plány odsoudil, protože už chtěl mít klid. Místo toho si však začal s Jindrou a s ní měl Ladu. To byl také poslední hřebíček do rakve jejich manželství. Anička děti mít nemohla, s čímž se doteď úplně nesmířila. A teď musí Bedřicha sledovat, jak vychovává jedno dítě za druhým. To pro ni musí být velmi těžké. Přesto s ním i jeho partnerkami udržuje velmi dobré vztahy.

Jak to tedy s Alicí a jejími plány na miminko dopadne? Nezbývá nic jiného, než si na to počkat. 

 

Zdroj:

  • autorský text