Dnes v Ulici: Věrku už nebaví chodit kolem horké kaše a rovnou se Karly zeptá na milence

Dnes v Ulici: Věrku už nebaví chodit kolem horké kaše a rovnou se Karly zeptá na milence
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rozvod jim nevyšel, další termín je v nedohlednu a ti dva se k sobě místy mají, jako by vážně byli spolu. Ale nic konkrétního se neřekne, nic se neví. Karla se líčí, jako by potkala muže svých snů, a Kryštof je na slovo skoupý jako vždycky. Kdyby Věrka s Karlou nezavedla řeč na vážné téma, nejspíš by praskla napětím.

Po nespočtu tanečcích jde Věrka konečně k věci 

O jednu starostlivou babičku méně by nejspíš bylo, kdyby se Věrka neodhodlala vykročit na tenký led. Napřímo s Karlou začala mluvit o tom, jak se cítí. Zdá se, že má Karla milence. Do toho jí ale samozřejmě nic není. Jen je jí líto, že to mezi Karlou a Kryštofem nejspíš nevyšlo podle představ. Věrka už totiž nemá žádná esa v rukávě. Prostě nic. Všechny své karty vysázela na pobyt na horách. Tony s Dominikou to zařídili velmi pěkně. Ovšem žádný společný oběd se nekoná, žádná SMS jí nepípne, zkrátka nic o tom, že by Karla s Kryštofem byli zase spolu. Z Vojty nic nevytáhne, do toho ty ztracené klíče. Její jedinou nadějí zůstávají rozestlané postele a častější přítomnost Kryštofa doma. Ale dá se na to spoléhat? Proto, ač nerada, se rozhodne znovu šťourat do soukromí Karly. Věrka Karle rovnou vysekává poklonu. „Vypadáš tak hezká a krásná, jde z tebe úplně jiná energie!”, říká jí. Karlu tohle potěší, ale ani ona sama nemůže Věrce s naprostou jistotou říct, že je Kryštof definitivně zpátky.

Dobrou zprávou je, že chemie mezi Karlou a Kryštofem funguje na jedničku 

Karla s Kryštofem byli vždycky ideálním párem. Nikdo si ani moc nevšiml, že se Kryštof vedle Karly cítil jako loser. Možná to bylo tím, že ani on sám si to nikdy nepřiznal. Teprve až v době, kdy mu Karla nasadila parohy, se do tohoto pocitu začal nořit. Zdálo se, že to vyřeší pár žen v jeho posteli. Poté sázel na novou práci. Tu má ostatně pořád slíbenou. Dobrou zprávou je, že se konečně dostal ke svému obleku. Teď může říct, že se cítí spokojeně. Sice pořád ještě taxikaří, ale s Karlou mu to klape lépe než na začátku. Doma si dávají tajné schůzky a i fakt, že svůj vztah před jeho mámou pořád tají, mu dodává na sebevědomí. Vůči své mámě je Kryštof poněkud škodolibý. Náramně si užívá pocit, když Věrce chybí vhled do důležitých věcí. To by mu Karla nikdy nemohla zkazit. I proto čekají, než něco řeknou.

Karla svému manželství klidně obětuje i kariéru 

A že to Karla s Márou myslí opravdu vážně, o tom svědčí i fakt, že Jirkovi nekývla na nabídku vrátit se k němu na oddělení vražd. Dobře si vzpomíná, jaké to bylo, když se od kluků do práce vracela. Časté výjezdy nedělaly Kryštofovi dobře. Kdyby práci na vraždách vzala, znovu by podkopla Kryštofovu důvěru. Teď, a i proto, že nevěrná byla ona, je řada na ní, aby se upozadila. Ostatně Kryštof teď má být ten, který bude rozvíjet svou novou kariéru.

Zdroj článku:
  • Autorský text